Mega burkolattrend – üvegből

A SICIS Vetrite üveg burkolat kollekciója egy attraktív újragondolása az üveg művészi felhasználásának a belsőépítészetben – ezúttal mega méretű üveglapokból, a világvezető olasz cégtől megszokott prémium minőségben és exkluzív megjelenésben.

 

A mindössze 6 illetve 12 mm vastag, hatalmas 120 x 280 centiméteres üveglapok az innovatív  kortárs design egyik kiemelkedő darabjai. A  Sicis kifinomult intuitása, és példaértékű kézműves tradíciója ezúttal is valami egészen kiemelkedőt hozott létre a porcelán burkolatgyártás néhány éve megfigyelhető mega trend vonulatába – csak épp ÜVEGBŐL..

A Vetrite  egy igazán szofisztikált alternatívája a stílus korlátok nélküli, igényes belsőépítészeti tervezésnek, ami okoldalú megjelenésének köszönhetően egyszerre képviseli a letisztult minimalizmust és a rafinált eklektikát.

Elképesztő gazdagsággal tárja fel az üvegben rejlő inspiratív lehetőségeket, legyen szó burkolati formákról, különleges bútorokról, design ajtókról, vagy világításról és az a teret ahol megjelenik, azonnal belengi egy, a SICIS-re jellemző keresetlen elegancia, és  szenvedélyes fíling.

<< vissza