Hüppe Solva – az időtlen zuhany design

A HÜPPE új zuhanykabinja a Solva Pure  nem kíván főszerepet játszani a fürdőszobában – éppen ellenkezőleg, a visszafogott és elegáns stílus megtestesítőjeként jeleneik meg a fürdőben.

A neves tervezőpáros, a NOA Intelligent Design formaterve azt a kifinomult, decens stílust részesíti előnyben, melz időtlenségével minden fürdőszobához tökéletesen illeszkedik.

A HÜPPE Solva Pure modelleket teljes akadálymentes kialakítással lehet szerelni, ami egyrészt követi a mostani trendet, másrészt növeli a biztonságos használatot és a komfortérzetet. Beépített emelő/süllyesztő mechanizmusa nyitáskor könnyedén felemeli az ajtókat – záráskor pedig finoman leereszti azokat. Egy innováció, amelyet nem látunk, de érzünk, hiszen a technika szem elől rejtve marad, az apró, de meghatározó részlet, egy diszkrét fedél alatt rejtőzik.

A zuhanykabin további különlegessége, hogy ajtaja befelé és kifelé egyaránt nyílik, ami által ideálissá teszi a kis alapterületű fürdőszobákban. Harmonikaajtaja teljes egészében a falra hajtható ezáltal helytakarékos is, zuhanyzás után pedig a befelé nyitott ajtón keresztül a kabin optimálisan kiszellőztethető, ami sikeresen gátolja a penészgombák megjelenését a kabinban, illetve a fúgákban.

Keret nélküli ajtó kialakítása számos lehetőséget kínál még a legszabálytalanabb, zegzugos- tetőtéri fürdőszobák berendezéséhez is.  Az sem probléma ha a falak kissé egyenetlenek, nem pontosak a párhuzamok és a derékszögek… A Solva pure-hoz a részben keretes kivitelhez illeszkedő fali lécekkel mindezek az egyenetlenségek teljes egészében orvosolhatók, ezáltal elegánssá, stabillá és maximálisan vízzáróvá téve a zuhanyrendszert.

A zuhanykabinok sarkalatos pontjai – stílszerűen – a sarkak és az élek, mivel azonban a SOLVA Pure kabinok keret nélküli variánsaiban minden sarok és él hiányzik, a tisztításik gyors, egyszerű és hatékony.  Ráadásul a kabin csuklópántjai belül, az üveg síkjába illeszkedve találhatók, így nincs akadálya a hagyományos gumis/lehúzós üvegtisztító használatának sem. Az oldalfalakon és rögzített szegmenseken elhelyezett csavarok rejtett módon vannak a falhoz rögzítve, ami további előnyt jelent a tisztításkor.

A higiénia kérdésköréhez tartozik még a kabinok Anti-Plaque felületkezelése, ezáltal a víz egyszerűen lepereg az üvegről, még fontosabb azonban, hogy ez a bevonat szinte lehetetlené teszi a szennyeződések és vízkő megtapadását az üvegfelületeken.

 

<< vissza