Elképesztő mosdó színek – Alape / Aqua

Az Alape az idei milánói kiállításra új, innovatív felületeket fejlesztett ki, mellyel tovább erősítette vezető pozícióját az acélmosdó design területén.  Az Aqua mosdók felület kialakítása egy  új korszak kezdetét jelenti mind a cég, mind a mosdógyártás területén.

Az Alape az  új mosdófelületek kialakításával elsősorban a mai belsőépítészeti trendeknek és a legmagasabb minőség iránti igényeknek kívántak megfelelni.

Új mosdóinak színeit a természet, az óceán mélyének színei, a csodálatos kékek, zöldek és azok keveredése inspirálta.

Az új mázak anyaga és az elképesztően telt, fényes, szinte irizáló színek három árnyalata, a Deep Blue, a Deep Green és a Deep Indigo, a belsőépítészeti lehetőségek tucatjait rejti a fürdőszoba tervezésben. Az Aqua mosdók letisztult vonalvezetésével izgalmas kontrasztot nyújtó fényes színek lehetővé teszik a belsőépítészek számára, hogy harmonikus tereket alkossanak bármilyen stílusban, legyen szó modern, minimál, klasszikus, vagy akár mediterrán stílusról.

Az újonnan kifejlesztett rendkívül vékony mázréteg olyan optikai mélységgel bír, mely ez idáig csak az üveggyártás területén volt ismeretes. Az így kapott különleges karakterük csillog, tükröződik, szinte hullámzik, színük megjelenése változó, függ az őket körbevevő anyagoktól és fényviszonyoktól – pont, mint az óceán vize, mely minden napszakban,  reggel, délben és este, napsütésben, vagy esőben, más és más árnyalatokban hullámzik.

Különleges karakterük tükröződik egy magasfényű felületen, különböző mélységű színnel. A medence belsejében lévő minta mindig kicsit más, ezért minden medence teljesen egyedülálló. A szín megjelenése a környező anyagoktól és a megfelelő fényviszonyoktól függően változik.

<< vissza