A design a modularitás és a színek luxusa a fürdőszobában

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyaghasználat és tökéletes kidolgozás jellemzi a VILLEROY & BOCH prémium kategóriás Finion fürdőszobai kollekcióját.

A számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekció a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja. Alsó szekrényei  tíz színben érhetők el, és rendkívül nagyvonalú, elegáns látványt nyújtanak a kollekció három kerámiaszínben kapható három különböző típusú mosdójával. Fürdőkádja szintén nagy tervezési szabadságot nyújt, hiszen a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek és az igény szerinti megvilágításának  köszönhetően a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.

A Finion bútorkoncepció a modulrendszerű polcokra, fogantyú nélkül ajtókkal ellátott szekrényekre és nyomásra nyíló fiókokra összpontosít. A ferdén lecsapott élek és szegélyek kihangsúlyozzák a Finion bútorok kortárs designját. A magas minőségű, karcálló felületek mellett, szembeötlően robusztus a polcok kialakítása, ami egyfajta jóleső izgalommal hatja át a bútorokat.

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A csupán 8 mm vékony szélekkel és vázzal rendelkező bútorok alsó szekrényeire szerelt mosdók  tökéletesen illenek a pulthoz, a látvány pedig páratlan, ahogy a kerámia és a bútordarab vonzó vizuális egységgé olvad össze.

A kollekció egyik különlegességét a nagyfokú modularitása és variációs lehetősége nyújtja: a többféle színben és méretben készülő, falra szerelhető  vagy a mosdók alá helyezhető alsó szekrények, a magas és oldalsó szekrények, illetve az összes bútordarabbal kombinálható univerzális, bicolor polcegységek. A Finion bútorcsalád kiemelkedően izgalmas része az opcionálisan beszerezhető, és az oldalsó szekrényekre és polcokra helyezhető bluetooth egység és dokkoló.

 

 

 

<< vissza