Emco Loft és annak fekete változata

A kimagasló minőségű és letisztult megjelenésű fürdőszobai kiegészítő termékeiről ismert EMCO LOFT kollekciója, igazodva a mostani trendekhez, újdonságként az idei évtől, már fekete színben is. elérhető.

Puritán szépsége mindenki számára maximális vizuális élményt, színtiszta funkcionalitása pedig tökéletes, kézre eső, kényelmes használatot nyújt. A LOFT  fogantyúi pontszerű kialakításukkal a  legmagasabb ergonómiai elvárásokat és követelményeknek is kielégítik.

A minimalista kialakításnak köszönhetően sokkal többek, mint amit látványuk elsőre elénk tár. A finoman kerekített hátsó panelek, a téglalap alakú csőprofilok és rudak, az eltolható fogantyúk különböző hosszúságaikkal, kivétel nélkül, felületük minden mm-én optimális tapadást biztosítanak száraz és nedves állapotban egyaránt. Két összecsukható csuklós támasztórúdja rendkívül erős és mivel az intelligens fali konzolnak köszönhetően nem igényel semmilyen további támogatást a rögzítéshez – a praktikum és az esztétika mellett a higiéniai elvárásoknak is maximálisan eleget tesz.

A csaptelepből, különböző méretű és formájú törölközőtartókból, lerakópolcokból, fogkefetartókból, adagolókból és wc kiegészítőkből álló gyűjtemény a nevében is foglalt LOFT BLACK selymesen matt felületével az ipari lakások mellet, a modern, de némi merészséggel és fantáziával akár a valódi mediterrán fürdőszobák tökéletes kiegészítője is lehet a tégla vagy a terméskő falak előtt…

 

<< vissza