Elegáns érintés a fénykért

Minden nap fénnyel kezdődik és minden nap fénnyel ér véget a fürdőszobában. A fények és az árnyékok a tökéletes funkcionlitásért és a kellemes hangulatért egyaránt felelősek. Az EMCO LIGHT SYSTEME fényrendszerrel most számos funkciót vezérelve egyedülálló atmoszférát hozhatunk létre, mégpedig egyetlen vezérlő használatával.

Köztudott, a fürdőben a különféle tevékenységekhez különféle fényforrások szükségesek. Az általános megvilágítás mellett fontos szerephez jutnak a tükörvilágítások, legyen szó mosdó feletti egyszerű tükrökről, tükrösszekrényekről, vagy aká speciális kozmetikai tükrökről.

Az EMCO LIGHTING SYSTEM EVO rendszer egyszerűen csatlakoztatható az EMCO tükrösszekrényeihez, az új  kozmetikai tükreihez és más kompatibilis termékeihez, így akár különálló, akár szinkronizált fényrendszerként kínálnak változatos fényspektrumokat minden egyes napszakban.

Mindig tökéletes megvilágítást hozhatunk létre, legyen szó aprólékos sminkelésről, frissítő napindításról vagy pihentető relaxációról egyaránt. A három gyáribeállítás ehhez a három alaptevékenységhez igazodik – kozmetika, energizálás és relaxáció. Ezek a kényelem érdekében előre be vannak programozva  rendszerben, de egyedileg is beállíthatók azok a saját programok, melyek elmentés után bármikor könnyedén vissza hívhatók a személysze szabott kényelem érdekében.

A decentralizált rendszer intuitív módon vezérelhető okostelefonon keresztül, rugalmas integrációs opcióval rendelkező vezérlővel, vagy a kiválasztott EMCO termékek érintőképernyős vezérlőpaneljével. E- mellett a helyiség minden fényforrására, a tükör és  kozmetikaitükör világítására és fűtésére, a mennyezeti- illetve fali világításra egyaránt kiterjeszthető.

 

 

<< vissza