ANTRAX radiátor újdonság

A kortárs design szellemében született az ANTRAX idén bemutatott radiátor újdonsága, a WAFFLE. A designer PIERO LISSONI új dimenziókba helyezi a hagyományos texturákat, ezáltal kölcsönözve melegséget nem csak funkcionális valóságában, de vizualitásában is a radiátornak.

A radiátor valójában egy olyan tervezési koncepcióból ered, melynek célja a technikai elemek közötti ideális kombináció elérése, ami fűtési és fenntarthatósági szempontból kiemelkedő teljesítményt garantál, ugyanakkor kimagasló esztétikai élménnyel is bír.

A radiátor újrahasznosítható öntött alumíniumból készült, és modern, kortárs formában írta át a klasszikus öntöttvas design akkor, amikor annak geometrikus ritmusát, rugalmas felületét, valamint alapanyagát immáron újraértelmezett formában jelenítette meg.

A Waffle kivételes texturált erővel büszkélkedik, amely olyan jellegzetességet kölcsönöz a fűtőtestnek, hogy az ezáltal szinte már személyiséget ölt és képes meghatárrozni, illetve befolyásolni környezetének jellegét.

A radiátor 61 x 41 cm méretű elemekből áll,  vízszintesen vagy függőlegesen öt elemig szerelhető, így számos egyedi konfiguráció kialakítása nyújt lehetőséget. Technikai magja garantálja a kiváló hőteljesítményt és a jelentős energiamegtakarítást.

Az Antrax IT és Piero Lissoni együttműködése egy olyan fűtőtest megszületéséhez vezetett, ami a belsőépítészet megkülönböztető jellemzőjévé válva a modularitás és a testreszabási lehetőségek számtalan variánsát biztosítja. A gyönyörű ritmus, amely összecseng alakjával és textúrájával, szabad és rugalmas megközelítést hoz létre, ami képes bárhol – nappaliban, konyhában háló- és fürdőszobában egyaránt -döntő befolyással bírni az enteriőrkép végső kialakítására.

 

 

<< vissza