Caracalla Design Days 2018 október 11-13

CARACALLA DESIGN DAYS a Bálnában!

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva, immár hatodik alkalommal, új helyszínen, a Duna partján került megrendezésre a CARACALLA DESIGN DAYS.

Október 11-én este a szakma és a sajtó meghivottjainak mutattuk be elsőként  az idei újdonságokat !

A két napos rendezvény lehetőséget adott a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék 21 vezető lakberendezési márka legizgalmasabb újdonságait, innovációit. 2 magyar tervező, Szőllősi Orsolya és Pintér Máté (Hunik Design) alkotásai is megcsodálhatóak voltak a kiállításon.

Az egyedülálló vizuális élményt nyújtó, évről évre más stílusú – Bogár Róbert belsőépítész nevéhez kötődő -, meghökkentő enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált, ami idén is követi az előző évek hagyományait és megpróbálja azt túlszárnyalni.

Az esemény idén is csatlakozott hivatalos partnerként a Design Hét Budapest / Budapest Design Week rendezvénysorozathoz, melynek idei díszvendég országa Németország.

A CARACALLA DESIGN DAYS keretein belül izgalmas programokkal vártunk:

Október 12-én  a NEFF Gourmet délelőtt Giannival, ahol egy isteni gnocchi-t készítettünk el közösen.

Október 13.-án Kollár Borbála és Kollár Franciska Inspiráció természetesen című könyvének (Boook Könyvkiadó) decikációval egybekötött könyvbemutatóját tartottuk.

Kiállítók: Alape, Axor, Devon&Devon, Dornbracht, Duravit, Emco, Falper, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Kaldewei, Laufen, Ligne Roset, Officeline, Plantart, SICIS, Tectona Grandis, Villeroy&Boch.

Helyszín: Bálna, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

 

Reméljük az idén is jól  éreztétek magatokat, és tudtunk meglepetést okozni !

<< vissza