A legizgalmasabb szabadonálló FALPER kádak

Az olasz Falper kádjai messze felülírják a pusztán funkcionális szerepeket, így azok valódi art design alkotásokként jelennek meg a térben. A szoborszépségű kollekciók mindegyike a legsokoldalúbb és leginnovatívabb alapanyagokbó készül, nem csak követve, hanem sok esetben diktálva is a fürdőszoba trendet.

HOMEY – lényegre törő minimalizmus…

A fény és árnyék szelíd játékára épülő design jellemzi ezt az idei FALPER újdonságot. A gyönyörű, szabadon álló monolitikus kád kétféle változatban létezik: az egyik, egy díszítés nélküli, puritán szépségű darab, míg a másik egy különösen szép kidolgozású fém kerettel félig körbeölelt variáns. Ez diszkréten díszíti, és mintegy életre is kelti az időtlen szépségű kádat.

LANCETTA – íves lendület…

Lucia Carlomagno kádja a formatervezés szigorúsága és a játékosság közötti példátlan egyensúly kifejeződése, egy egyedülálló esztétikai és funkcionális élményt kínáló kádban.

QUATTRO.ZERO WQ0 / WQ1 – slim design két változatban…

Kiegyensúlyozott, nyugodt megjelenésű szabadonálló kád, melynek egyik variánsát tölgy illetve dió polcok egészítenek ki.  A mindössze 8 mm vastagságú ergonomikus kád tágas belsővel rendelkezik. Kis mérete és 52 cm magassága újra definiálja a térben álló kádak fogalmát, együlállóvá teszi, így akár a kisebb fürdőszobák belsőépítészeti megoldásaként is szóba jöhetnek.

HANDMADE – nevében a design…

Különleges megjelenésű kád, melynek jellegzetességét palástjának rovátkolt, kézműves jellege adja, ami izgalmas ellentétet alkot a kád   tükörsima belső felületével.

CONTROSTAMPO – a trendi indusztriál…

Egy igazi ipari design, több változatban. A krétafehér színű kissé szelídebb, míg a szénfekete, és corten acél hatású, igazi ütős ipari forma, amik hű interpretációi az autentikus loftoknak és az ipari fürdőszoba designnak.

<< vissza