JACUZZI ARGA, home-wellness forradalma

A JACUZZI hidromasszás innovációjával közel fél évszázada újraírta a kádak fogalmát és berobbantotta a köztudatba home wellness koncepciót. Most, minteyg 50 évvel az akkori forradalom után, ismét egy olyan pezsgőfürdőt alkotott, amivel megintcsak világelsőként  rengette meg a világot, a szakmát és a felhasználókat egyaránt.

Az ARGA nem egy pusztán relax kád, hanem egy  igazi professzionális wellness élmény, melyet az innovatív integrált sóinfúziós és chromoterápia, és a világon egyedülálló  Swirlpool technológia tesz valóban újítóvá és különlegessé.

A kifejezetten aARGA-hoz tervezett  különféle természtes ásványokból készült fürdősókat úgy tervezték, hogy maximálisan kielégítsék a különféle vitalis, illetve relaxációs igényket.

A Swirlpool egy olyan attraktív vízélmény, amely az örvénylő víz előnyeit felhasználva magába foglalja a testet, körbeöleli, és a színekkel valamint a négyféle illattal kombinálva tökéletes pihenésre és maximális relaxációra készteti.

Az ARGA a fürdés elején beállított hőmérsékleten tartja a vizet,  míg integrált ledjei  kromoterápia pihentető élményét nyújtják mégpedig olyeóan figyelemre méltó módon, hogy a különféle színű lágy fények lassan és fokozatosan elhalványulnak egymásba, hogy semmi ne zavarja meg a mélyülő relaxációt. Ezt a nyugalmat támogatja a kád  új Whisper technológiája is, ami a teljes csendet garantálja.

A JACUZZI  ősszel debütált új hidromasszázs kádja az olasz design nagykövete, ami új dimenziókba helyezi a home wellness fogalmát…

<< vissza