2019 Pantone színe: Living Coral 16-1546

Mint egy 20 éve annak, hogy a Pantone minden év végén meghatározza a következő év színét, amely iparágra,  termékfejlesztésre és a vásárlási döntésre irányító, befolyásoló hatással van.  Ez a szín 2019-ben az élettel teli, narancs-vörös LIVING CORAL 16-1546 lett.

 

A szakértők minden évben olyan új árnyalatot keresnek, melyek magukba foglalják a művészetet, a divatot, a népszerű utazási célpontokat, az új életstílust, és a design-t, köztük határozott irányadóként a lakberendezést és belsőépítészetet.

A Pantone szakértője így definiálta az új színt: ” A Pantone Living Coral 16-1546 energetizáló, ugyanakkor megnyugtató jellege üdvözli a könnyedséget, szimbolizálja az optimizmust, és ösztönzi az örömteli törekvéseket” 

A természetesen élénk, colorit megszületését a korallzátonyok ihlették, melyek egyrészt tökéletes hátteret nyújtanak a tenger sokszínű világának, másrészt a háttérből előlépve, egy-egy külön élő darabjuk feltűnő ragyogással fókuszálja magára a figyelmet. 

Antrax

Aparici

 

Így van ez a fürdőszoba design területén is, legyen szó burkolatról, mosdóról, radiátorról vagy csaptelepről, a corall mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Idén pedig, az amúgy is évről évre egyre jobban színesedő trendek mellett – egyáltalán nem…

Apavisa – ahol ugyan nem a burkolat, hanem a mögötte kialakított világítás kapott korall árnyalatot, így igazodva a legújabb szín trendhez… 

 ArtCeram

Fiandre

 Antrax

Amikor épp csak jelzés értékkel jelenik meg az év színe: Sicis

És amikor igazán impulzív módon: Sicis

 Vola

 Bisazza

Brem

 

 

<< vissza