Angolos fürdőszobák – férfiaknak

Ki gondolná, de a mai világban is vannak férfiak, akikhez a klasszikus, angol lakberendezés közel áll. Azoknak akik kételkednek abban, hogy egy férfinak is “jól állhat” az angol stílus, nos  íme néhány  gyönyörű példa a szigetország jellegzetes, kimondottan férfias stílusában, a világ egyik legnagyobb, prémium katagóriás, klasszikus fürdőszoba gyártójának kínálatából…

A DEVON&DEVON klasszikus kádjai a legkülönfélébb innovatív alapanyagokból, kompozitokból, illetve öntöttvasból készülnek, beépíthető, szabadonálló, palástos, vagy lábas változatokban. A kádak különlegessége, hogy tökéletesen hozzá igazíthatók a fürdőszoba hangulatához, designjához, de még a színéhez is, hiszen igény szerint lehet variálni és alakítani azok lábait vagy épp  palástját.

Más és más hangulatot nyújtanak a négyféle, (arany, króm, fehér és antracit) színekre galvanizált lábak, de ugyan így más és más hangulatot keltenek a dúsan díszített, vagy épp letisztul, art decos változatok.

Az öntöttvas kádak belső felülete hófehér, fényes zománcozott, míg külső felületük igény szerint egy előkezelt fehér alapozó festést kaphat. Így a palást  színének megválasztása, a RAL skála bármely színéből  lehetséges, ami lehetőséget nyújt a fürdő abszolút személyre szabására.

A DEVON&DEVON  legújabb modelljei 2018-tól  már a gyártó speciális tapétáival is kérhetők, amiből egyértelműen látszik, hogy amellett, hogy a termékek nagyon különlegesek, nagyon jellegzetes angol stílusúak, mégis könnyedén igazíthatók az egyedi, akár a klasszikusan férfias igényekhez is.

A kopottt fém és réz színek, a mély tónusú cserzett bőrök, jellegzetes részletei az angol miliőnek és a DEVON&DEVON bizonyos kollekciói egyértelműen sugározzák ezt a szigetországbeli ódon patinát. Talán nem is léteznek ezektől férfiasabb megjelenésű kádak és az enteriőrben ahol megjelennek, szinte érezni a szivar és a whisky mindent finoman körbelengő illatát.

Mivel a DEVON&DEVON a klasszikus fürdőszobák komplexitásában gondolkodik,  nem nehéz megtalálni a  fürdőkádakhoz illő, hasonló szellemben született burkolatokat csaptelepeket és kiegészítőket sem. Így például az angol falpaneleket idéző  kád palást gyönyörű párbeszédet folytat az értékes márványburkolatok motívumával, a csillogó krómgolyó lábak visszaköszönnek a csaptelepek és a bútorok fogantyú formáin, vagy a monolitikus kád finom peremdíszítésére jelzésértékkel reflektál a mosdópult peremeire.

<< vissza