Terasz burkolatok változatos stílusban

A naptár szerint ugyan már rögtön nyár van, de mivel az időjárás erről nem vesz tudomást, úgy tűnik, még mindig van időnk a terasz burkolatására, vagy újra burkolására…

 

Minden háznak más és más a stílusa, és napjaikban egyaránt kedveltek a mediterrán vagy akár a századfordulós cementlap stílusok,  a fa-, és kavics hatású-, illetve a modern, kortárs burkolatok.

A prémium kategoriás  olasz MIRAGE burkolatai közt számos designnal találkozhatunk, melyek  igazodva  a ház stílusához, a kertben, teraszokok alkalmazva is garantálják a tökéletes, időjárás álló minőséget és a gyönyörű látványt.

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS

Rusztikus megjelenésű és különböző formátumú durva textúrájú burkolatok, amik esőben, vagy télen jegesedés esetén sem csúsznak. Látványuk a mediterráneum varázsát vidézi, annak minden ódon bájával és patinájával…

CEMENT ÉS BETON HATÁS

A most vezető beton trend designja jelenik meg több kültéri burkolat kollekcióban. Nem más ez, mint a  természet, illetve a kortárs építészet ihlette gyönyörű design és a kimagasló technológiák tökéletes ötvözete.

KAVICS HATÁS

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, manapság reneszánszukat élő divatos terrazzo (jellegű) burkolatok eredetileg márvány, mészkő vagy dolomit keverékéből készültek. Ma ezek kőporcelánból újragondolt változatai, hasonlóan a több száz éves elődökhöz, rendkívül időtálló és látványos burkolatok.  Válogathatunk az apró szemcsés, vagy nagy kavicsos mintázatú burkolatok közt, amik önmagukban, vagy egymással kombinálva  számos kreatív játékra nyújtanak lehetőséget a terasz burkolatok tervezése során.

FAHATÁS

Az elegáns fahatású burkolatok biztos választás bárhol a szabadban. Ha ilyen kollekciót választunk, akkor egyszerre érezhetjük az időtlen eleganciát, és a fa természetes közelségét. A fíling megkapó, ugyan is ezek a  burkolatok ötvözik a természetes fa eszenciáját, a kőporcelánok magas műszaki jellemzőivel.

A látványukban változatos felületű, kiváló minőségű gresporcelán burkolatok tökéletesen alkalmasak teraszra, erkélyre, a  kertbe  vagy akár közvetlen a talajra is, és még akkor sem lesz  gond velük, amikor újra beköszönt a tél…

<< vissza