Firenzei freskókat idéző design burkolatok

A DEVON&DEVON Decor Slabs Acanthus burkolat gyűjteménye, a minden részletében legaprólékosabban kidolgozott, varázslatos firenzei freskókat idézi, hatalmas méretű, de mindössze csupán 6 mm vastag gresporcelán lapokból.

A mai megatrend 1200 x 2400 mm-es lapjaiból elég akár egy, vagy két darab a fürdőszobába, például a kád vagy a zuhany mögé, csodaszépen kiemelve, még hangsúlyossabbá téve azokat. A Decor Slabs Acanthus buja, egymásba fodrozódó levelei a klasszikus angol színvilágot tükrözik, arannyal hangsúlyozott mélykék, rózsaszín, valamint a fekete és fehér árnyalatokkal.

A kollekció hatféle színben létezik: elegáns fehér-arany,  kontrasztos markáns fekete-arany,  játékos festett kék és festett rózsaszín (azoknak akik nem szeretik az aranyat) valamint arany-rózsaszín és  arany-kék kombinációkban.

Az innovatív tintasugaras nyomtatási technológia bármilyen grafika élethű reprodukálását teszi lehetővé a gres porcelán burkolatokra, olyan dekorációs megoldásokat kínálva, melyek a prémium minőség és kiemelkedő esztétikai élmény párosát nyújtják minden enteriőrben.

 

<< vissza