MIRAGE – a cementlapok romantikája

Igazán izgalmas dolog átlépni a most oly annyira divatos minta nélküli, minimál design neutrális burkolat trendjeinek világából egy másik, színes, mintás világba, ahol a fal és padlóburkolatok a régi idők rusztikus-romantikus báját, vagy épp retrós nosztalgiáját idézik. Az olasz MIRAGE, több tucatnyi darabból álló HMADE burkolat kollekciója pont egy ilyen időutazásra invitál, melyet Európa és Észak Afrika régi, autentikus csempéinek gazdag antológiája ihletett.

A gyűjtemény egy modern mese, telis-tele történelemmel, tapasztalatokkal, tradíciókkal és érzelmekkel, melyek kézzelfogható valósággá válik, a mediterrán cotto,  a fa, a tégla, és a csodaszép majolika csempék újragondolása révén.

Manapság talán a legkedveltebb burkolatfajták egyike ez a cementlap hatásmely megjelenésében az autentikus motívumokat, tulajdonságaiban pedig  a gres lapok összes kiváló tulajdonságát, a rendkívüli keménységet, a kimagasló kopásállóságot, a tökéletes fagyállóságot és higiéniát egyesíti magában.

A MIRAGE cementla jellegű burkolatai  ma rendkívül trendiek,  már önmagukban is öltöztetik, látványossá, és izgalmassá teszik a tereket.

<< vissza