Forradalmian új Jacuzzi design

J500_cityscape_night_RGB-e1424439706556

A Jacuzzi J-500 ™ kollekciója, az innovatív technológia és a pezsgőfürdő design átütő újítása.  Az új sorozat az egyedülálló ívben tervezett külsőt egy olyan építészeti világítással kombinálta, melyet a medence textilszerűen szőtt palástjába épített.

A designer ProEdge ™ száloptika hatására a medence belső palástja és az egyébként is látványos vízesés elemek még tovább fokozzák a kád ragyogó megjelenését, ami így a sötétben egy sejtelmes, és utánozhatatlanul különleges hangulatba burkolódzik.

6239

Időjárásálló Curvalux ™ külső szövött szoknyája hűen utánozza a magas minőségű designer kerti bútorok megjelenését, így tökéletes harmóniát alkot azokkal.

J500_Corner_LightsON_cmyk-1000x665

A J-500 ™ modellek maradéktalanul hordozzák a márka jól ismert professzionális masszázs funkcióit, változatos ülőfelületei igazodnak a különböző magasságokhoz, így mindegy, hogy gyermek, vagy felnőtt használja, mindig kényelmes, élettani hatása pedig tökéletes.

J500_dualwaterfalls_rgb0341.v3_720x479_72_RGB

További újdonság az ennél a modellnél  debütáló új hip jettek, amik nyaktól bokáig kényeztetőn, de mégis jól esőn erősen masszírozzák végig a testet.

design_slide2

Szintén újdonság a ProTouch ™ Control, ami a hidromasszázs medencék közt elsőként integrálja üveg érintőképernyős szabályzót a pezsgőfürdőbe, egy új alkalmazás segítségével pedig a rendszer összekapcsolható az okos telefonokkal is, így mindent funkció függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk, szabályozható, kontrollálható.

<< vissza