Antibakteriális burkolat földön, falon, kint és bent

GRANITI FIANDRE antibacteriális burkolat

A GRANITI FIANDRE saját kutatási, és innovációs tevékenységének köszönhetően  egy olyan új módszert fejlesztett ki, melynek működése jelentősen hozzájárul közvetlen környezetünk minőségének javításához.

Immagini 6908

Active Clean Air & Antibacterial Ceramic ™  egy innovatív kerámia, mely segít a térben megtisztítani a levegőt, amit belélegzünk, és tisztán, egészségesen, higiénikusan tartja fal- és a padlóburkolatot, illetve annak környezetét.

GRANITI FIANDRE antibacteriális burkolat

Az ACTIVE ugyanis kölcsönhatásba lépve környezetével, egészen 70%-ig lecsökkenti az olyan levegőben terjengő szennyezőanyagok mennyiségét, és káros anyagok koncentrációját, amik például a fűtő-, légkondicionáló berendezések nem megfelelő használatának következtében keletkeznek.

fiandre-active-floor-03

E mellett hatásosak a cigarettafüst, illetve a nem környezettudatos bútorgyártás során használt festékek, oldószerek, az aromás szénhidrogének, a benzol, és az etanol folyamatosan párolgó gőzeinek csökkentésében is.

prodotti-19435-reld5fb8152-d218-481a-9fcd-fce78e4093e3

Ez a hatás, a burkolatokra magas hőmérsékleten rögzülő titán dioxidnak köszönhető, ami fény (akár természetes, akár mesterséges) hatására  aktiválja azt a fotokatalízis folyamatot, ami a környezetszennyezés-ellenes és baktericid hatásért felel. Ez a rendszer alapjaiban más, mint a már ismert nanotechnológián alapuló rendszererek bármelyike, ugyan is az ACTIVE,  az idő múltával is megtartja antibakteriális tulajdonságait, ráadásul gyártása során a Fiandre minden, az emberi egészségre és a környezetre veszélyes tényezőt kiiktatott.

GRANITI FIANDRE antibacteriális burkolat

Az ACTIVE lapok nem csak beltérben használhatók, hanem kertben, teraszokon, homlokzatokon is, ahol pont úgy “működnek”, mint a beltérben alkalmazott társaik. Egész egyszerűen taszítják a koszt, megakadályozzák az allergén anyagok a por, a szmog  megtapadását a burkolat felületén,  így vegyszerek, tisztítószerek használata nélkül tarthatók tisztán a burkolt felületek még a homlokzatok is, amin elég ha az eső végig mossa azokat.

GRANITI FIANDRE antibacteriális burkolat

GRANITI FIANDRE antibacteriális burkolat

Ennek a világon egyedülálló innovatív eljárásnak a környezetkímélő, öntisztító valamint antibakteriális hatását a Tile Council of North Amerika valamint a Centro Ceramica Bologna is egyöntetűen igazolta.

active-silver-04

 

<< vissza