Villeroy & Boch Viconnect az okos kapcsolat

Új installációs rendszerrel bővült a Villeroy & Boch termék portfoliója, mely a teljes körűen egészíti ki a német gyár wc kollekcióit.

l200_viconnect_02

A Viconnect beépíthető wc tartályok és nyomólapok minden épületszerkezet esetében (téglafalak és száraz építészet)  intuitív és gyors telepítés biztosítanak. A biztonságos szerelésüket a beépíthető, rejtett rögzítésű függőleges támasztások adják valamennyi fali wc esetében.

VUB_VICONNECT_MIL_V2_201407

A kizárólag német gyártásban készülő modellek a szokásos fürdőszobai alkalmazások bármelyikére alkalmasak, csak ki kell választani a hagyományos, kompakt, hozzáférhető, vagy épp  sarokba szerelhető változatok közül az igényeknek leginkább megfelelőt.

viconnect_subway_2.0_slider_4

A Viconnect komplett nyomólapos WC-elem rendszer, a legbiztonságosabb és legszebb választás a Villeroy & Boch kerámiák mellé.

villeroy-boch-viconnect-e200-betaetigungsplatte-weiss--vb-92249068_2

villeroy-boch-viconnect-l200-betaetigungsplatte-mit-led-beleuchtung-glas-glossy-black--vb-921843rb_1

Változatos nyomólap dizájnja tökéletesen harmonizál valamennyi Villeroy&Boch bútor felületével, míg a prémium kategóriájú négyféle színben kapható,  led világítású üveg variánsok olyan időtálló design különlegességek, melyek fontos részletei az egyedi exkluzív fürdőszobák kialakításának.

viconnect_legato_slider_1

<< vissza