Sínes ötlet

A profilok ötlete akkor született meg, amikor Werner Schlütert a fiatal burkolót egy 5 ajtós fürdőszoba csempézésével bízták meg. A feltalálók gyakorlati emberek!  Ma a burkolómester neve egy sikeres márkát és egy nemzetközileg eredményes vállalatot fémjelez.

A Schlüter-profilok ideális kombinációt tesznek lehetővé a funkcionalitás és a dizájn között.

Sarkok és lezárók

A Schlüter®-JOLLY, -RONDEC és -QUADEC sorozatokhoz tartozó profilok  dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a  lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai.

Lépcsőprofilok

A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

Fény a zuhanyzóban

LED-diódák és víz? Nem probléma a Schlüter®-LIPROTEC számára! A LED-sávok IP65 szintű tömítettek, így fröccsenő víz ellen ellen minden irányból védettek. Így bizonyos profil-geometriákat a zuhanyzóban is alkalmazni lehet. A profilokat azonban függőlegesen kell beépíteni, hogy ne tudjon bennük víz felgyülemleni.

<< vissza