Dornbracht Lissé, a legújabb hangsúly a fürdőszobában

A Dornbracht újdonsága a Lissé prémium szerelvény család, a környezet- és minőség-tudatos vásárlókat célozza.

Lisse Galerie 05

A fürdőszoba hangulatát meghatározó Lissé, nyílt felhívás a belső tér egyszerűsítésére, a könnyedség növelésére és egy egyedi,  egy „valódi Dornbracht” élmény létrehozására.

dornbracht_lisse

A csaptelep család formanyelve csupa meglepő, de aprólékos logikával végiggondolt kontrasztokkal teli.  Tiszta vonalak, geometrikus formák találkoznak finom lekerekítésekkel, széles, lapos felületek végződnek vékony élekben. A szerelvény döntött és elvékonyodó kezelője éles ellentétet mutat a tömör, szögletes testtel és a lapos kifolyóval, míg a kezelő alatti fekete betét króm felülettel való kombinálása a különbözőségeket hangsúlyozza.

66900610b3

Használata különösen egyszerű és finom. A döntött kezelőkar mozgása tovább hangsúlyozza a kollekció minimalista formanyelvét, ami annak nevében is visszatükröződik. A Lissé,  franciául simát jelent, ami egyrészt a kezelőkar mozgására utal, de egyben utal  a mosdó csap L alakú formájára is, míg a francia döntött ékezet, a vessző a kezelőkar döntött formájára emlékezet.

LR-Lisse_Detail_090_V2

A csaptelepek króm és matt platina felülettel rendelhetőek, a kínálat pedig több mint 25  mosdó-, bidé-, zuhany- és kádcsapot tartalmaz. Az egykaros mosdócsap egy különleges egyben jellegzetes tulajdonsággal is rendelkezik – egyedi, víztakarékos változatban is rendlehető, ami azt jelenti, hogy a 21 finom vízsugár a standard 5,3 l/perc vízfogyasztást 3,8 l/perc mennyiségre csökkenti.

Lisse Galerie 02

A Lissé, a csaptelepek új dimenziója, bírja a „valódi Dornbracht” minden előnyét. Valamennyi Dornbracht  prémium szerelvényhez hasonlóan mind minőségben, mind kivitelében tisztán „made in Germany”.

1384394aa9 (1)

Formanyelve maradéktalanul arra az öt formai elvre épül, mely a teljes Dornbracht kínálatát jellemzi: arányosság, precizitás, progresszivitás, egyéniség és teljesítmény.

a12806cf41

Ezek az alapjai az esztétikai minőségnek, iránymutató, de nem hivalkodó ízlésnek, de az egyetemes design elveknek is, mint maga az arany középút.

 

<< vissza