Innovatív fényvezérlés applikációval

A SCHLÜTER-SYSTEMS  LIPROTEC programja, számos izgalmas lehetőséget kínál a fürdőszoba (vagy bármely más enteriőr)  egyedi dekorációs fényviszonyainak kialakításához.

ss_mil_lt_004_s_rdax_665x470_60

A modern belsőépítészet előszeretettel használja  falszakaszok, és fontos enteriőr részletek fókuszba helyezéséhez a led technológiát, aminek  újgenerációs, intelligens változatainak több variánsát is megtalálhatjuk a SCHLÜTER-SYSTEMS kínálatában.

LIPROTEC_Spiegel_rdax_90

A  LIPROTEC rendszerekkel gyorsan és biztonságosan világíthatjuk meg hátulról és emelhetjük ki az előre ugró falszakaszokat adott esetben ezzel is hangsúlyozva esztétikai szerepüket, mindegy, hogy egyoldalas, kétoldalas, vagy körbefutó világítással kívánjuk mindezt megoldani.

ss_mil_ltwsq_003_r.tif_rdax_55

schluter-systems-liprotec-led-strips

A letölthető applikációval különösen kényelmesen vezérelhető modulokat nyugodtan használhatjuk a párás fürdőszobában, de akár a legtöbb nedvességnek kitett zuhanyzóban is, hiszen speciális kialakításuknak és szigetelésüknek köszönhetően, minden irányból védettek a csapódó, fröcskölő víz ellen.

LIPROTEC_QD_023

A világítás kialakítása abszolút egyedi igény szerint alakítható, a kereteket és a hozzájuk tartozó elemeket a helyiség designjához igazodva szabadon válogathatjuk össze. Ennek végeredményeként a meleg- és hideg fehér, illetve a színes fények, szabadon változtatható lehetőségeivel mindenki megtalálhatja számára leginkább megfelelő változatot.

jóo

Az új eloxált alumínium, és szálcsiszolt nemesacél LIPROTEC profilok intelligens kialakításuk révén nem csak kerámiával vagy természetes kőlapokkal burkolt előreugró falszakaszokhoz, hanem szárazépítészeti elemekhez, így például gipszkarton lapokhoz is egyszerűen kombinálhatók.

schluter

1243975

WS

newspress_photo_20130313_002872

<< vissza