Gyorsan rakható, mobilizálható kertiburkolat

Így, a tavasz közeledtével sokan szembesülnek a kültéri burkolatok – teraszok, erkélyek, kerti pihenők és járdák, autóbeállók –  sérüléseivel, a tél okozta károkkal. A repedezett, felfagyott, málló burkolatok cseréjére létezik azonban egy gyors és egyszerű mód, ami hosszú távon és biztonságosan oldja meg a problémát.

Porcelaingres – Quarzitstone

Ma már léteznek olyan speciális, 2 cm vastag ellenálló, térkő jellegű greslapok, melyekkel minden elképzelés gond nélkül megvalósítható.

Panaria – Chic Wood

Ezek az intelligens kerti burkolat alternatívák az úgynevezett szabadon lerakható  gres burkolatok azok, melyekkel a régi  burkolati rétegrend helyén lehet gyorsan és egyszerűen létrehozni az új burkolatokat, illetve lehet a kertben kialakítani járdákat, tipegőket, pihenőhelyeket.

fiandre-3-e1432249787682Graniti Fiandre

Panaria – Horizon

Amennyiben  elegendő a beépítési magasság, a régi burkolólapok fáradságos, költséges és időigényes eltávolítására sincs szükség. A 2 cm vastag  greslapok talán legnagyobb előnye, hogy a hagyományos ragasztás mellett rakhatók szárazon, kavics- vagy homokágyazatba és álpadló-rendszerekbe egyaránt.

Mirage – Blue S

Porcelaingres – Milestone

Mivel elnyőnyös tulajdonságaikat kihasználva legtöbbször nem ragasztással kerülnek lefektetésre, könnyen és gyorsan telepíthetők, ha pedig szükséges – pl. ahogy változik a kert, nőnek a növények, mások lesznek az igények – könnyen visszabonthatók, áthelyezhetők. Emellett az álpadló-rendszerekben történő lerakási mód biztosítja  teraszok láthatatlan vezetékezését is, hiszen az elektomos és/vagy internetes kábelek szem elől rejtve, a burkolat alatt futnak.

Porcelaingres – Inwood

Mirage

6924d7e258a4f9344827fd5b6ff37e11Mirage

A 20 mm vastag térkő jellegű gres kerti burkolatoknak vannak olyan speciális elemei is, melyek kimondottan medence környezetbe, a medencelépcsők, túlfolyóvályúk kialakítására lettek kifejleszetve. Ezekkel tökéletesen kiválthatók a medence körüli burkolattól eltérő anyagú és színű túlfolyók és rácsok, így az összekép itt is minden esetben harmonikus maradhat.

Mirage – Esprit 2.0

Panaria – Frame

0132525f3ef094e997e7c3d4e746bd82Mirage

wellness-system-04Graniti Fiandre

Panaria – Prime Stone

Mirage – Rail

<< vissza