Bioetanol kandallók kertben, teraszon

bio-ethanol-fireplace-antrax-menhir-3

A bioetanollal működő kandallók elterjedése teljességgel átformálta a kandallókról  vallott eddigi nézeteinket, különösen úgy, hogy ezek a készülékek ma már a kertek és teraszok szerves részeivé is váltak.

rondo-sgabello-1-b

Elterjedésükben számos kedvező tulajdonságuk és képesztően sok előnyük is szerepet játszott. Kicsomagolás után bárhol rögtön használhatók, egyszerűen és könnyen mobilizálhatók a lakás falain belül és kívül a kertben egyaránt.

caleido

A korszerű bioetanol kandallókban valódi tűz ég,  füst, korom, pernye és káros anyag kibocsátása nélkül. Ennek oka az a speciális, környezetbarát és  biztonságos anyag, melynek 96%-a bioetanol, 4%-a pedig a láng színét megfestő adalékanyag.

kandallo_bioetanol_BB-di-Antrax

bio-fireplace-nerone-caleido-1

Emellett kényelmes gazdaságos megoldás is, hiszen egy tartálytöltéssel átlagosan két és fél – három órát ég bennük a tűz, ami közel azonos egy jól megrakott farakás égési időtartamával.

cale

2_fireart_indoor_caleido_design_bio_ethanol_kamin_klino_6

Kültéri használatuk számos vonzó tulajdonsággal is kecsegtet. Nyárestéken anélkül teremtetjük meg a tűz varázsát a kertben vagy a teraszon,  hogy bíbelődnünk kellene  a fa aprításával, a tűz életben tartásával, vagy épp folyton ki kellene térnünk a erre-arra tekergő füst útjából.

f6f042a08b5f8c46c391f2c5b676a49c

bbi-part-b

Az ANTRAX és a CALEIDO kültéri bioetanol kandallói szerelhetők falra, vagy állhatnak szabadon, térbe lógathatók fedett teraszok mennyezetiről, lehetnek tiszta geometrikus formájúak, vagy formázhatnak változatos tűztálakat is. Sima, “üres” változataik tökéletes elemei a minimalista teraszoknak kerteknek, de a hagyományokhoz jobban ragaszkodók választhatnak az  igényes kialakítású kézi festésű, élethű fahasábokkal, vagy dekorációs láva kövekkel, kavicsokkal megrakott típusok közül is.

bbo-bianco-e-nero-b

bio-ethanol-fireplace-antrax-menhir

rondo-detail-b

 

<< vissza