Professzionális medencecsempék

A medenceburkolat a medence leglátványosabb részlete, de azon túl, hogy esztétikailag döntő szerepet játszik a műszaki tudása is tökéletes kell hogy legyen, különben vajmi kevés ideiig nyújt élményt, mind vizuálisan, mind funkcionálisan.

agrob-buchtal-referenz-Therme_Wien_19-462

A legszebb medence burkolatok a medence csempék – és üvegmozaikok –  melyek legfőbb jellemzője, hogy méretükben, színezetükben, használhatóságukban és speciális elemválasztékukban minden esetben a biztonságos medencekialakítást és használatot szolgálják.

agrob-buchtal-referenz-gezeitenland3-mid-79

A FLOOR GRES uszodaburkolat-rendszer a legapróbb részletekig nagy gonddal és hozzáértéssel oly módon lett megtervezve, hogy professzionális szinten megfeleljen minden lehetségesen előforduló követelménynek, legyen szó magánmedencéről, strandról, uszodáról, vagy akár melegvizes termál-medencéről.

stadiobelgio_008_full

Többféle víz alatti és vízfelszín feletti csúszásgátló lapja van, melyek minden téren megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, illetve a medenceburkolatokra vonatkozó szabványoknak.

opera02_gall_07_full

mya_gall_001_full

Alapjait rendkívül széles speciális elemkínálat egészíti ki, melyek így együtt egy komplett professzionális medencerendszert alkotnak.

piscina_slavonskibrod_gall_005_full

A fürdőszoba burkolatairól, szanitereiről és finom asztali porcelánjairól jól ismert nagy múltú német gyár, a VILLEROY & BOCH kínálatában szintén megtalálhatók a többféle színű, moduláris rendszerű  medence csempék, számos kiegészítővel, íves szegélyekkel, peremekkel, túlfolyókkal kombinálva.

PROARC-2 PROARC-4

Az AGROB BUCHTAL Németország legnagyobb kerámia burkolat gyártója, egyben mind közül talán a legismertebb és legrégebbi medencecsempe gyártó is.

Wattn_Bad_06-438

Wattn_Bad_01-437

Bäder- und Saunapark AQWA Walldorf1-405

Palettája a burkolattípusok teljes spektrumát lefedi, köztük a legprofesszionálisabb megoldásokat nyújtva a legegyedibb ipari-, egészségügyi, illetve a uszoda és wellness területekre is.

agrob-buchtal-referenz-gezeitenland1-mid-77

Speciális hydrotech bevonata, egy különleges hydrofil felületet képez, ami által  jelentősen csökken a víz felületi feszültsége, mintegy alámosva ezáltal a felületen levő szennyeződéseket. Ez a tulajdonsága különösen jellemző  a zsírokkal és olajokkal szemben, aminek előnyeit a medence/uszodahasználat során nem is kell ecsetelni.

agrob-buchtal-referenz-sportcomplex-willem-alexander-7-211

agrob_buchtal_waterworld_wassisellen_2-240

agrob_buchtal_sportcentrum_rozenlaarde_doetinchem_2-264

A hydrotech bevonatnak azonban nem csupán ez az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága. UV fény hatására aktivizálja a vízben levő oxigén atomokat,  aminek hatására a felületén lévő baktériumok és gombák szaporodás mintegy 20 percen belül leáll, majd ezt követően még a legagresszívabb törzsek is elpusztulnak.

Gungahlin-Leisure-Center7-436

agrob-buchtal-referenz-Therme_Wien_05-461

Ezen az elven működik a bevonat szagtalanító hatása is, ahogyan a különböző gázok atomjaihoz az oxigén atomok hozzá kapcsolódnak és közömbösítődnek a kellemetlen szagok.

agrob-buchtal-referenz-aquarama-2-mid-17

 

 

 

<< vissza