Gondolj másképp a mosdóra

Mióta létezik a szó, design – azóta a fogalom szinte egybeforrt Olaszország nevével. És létezik egy gyár, akinek különleges megjelenésű, extrém formavilágú, és merész színhasználatú  szanitereit látva nem is jut más eszünkbe, csakis Olaszország. Ez a gyár az ARTCERAM,  akinek kollekcióit a legnevesebb designerek álmodják meg, és akinek kollekciói mára a kreativitás szinonimáivá váltak a világon.

Artceram-Hal-mosdó

Szaniterei a stílusos elegancia, az extrém formavilág, és a merész színhasználat mellett időnként  egyfajta finoman klasszikus fíling is körbe lengi – csak is a még nagyobb hatás kedvéért.

12196283_1116847641673566_1268440720676559005_n

A cég portfólióján végig tekintve kétség nem fér hozzá, valódi design gyöngyszemre bukkantunk, ami elsősorban az ArtCeram többszörös design díjas tervező párosának, Sandro Meneghello és Marco Paolelli köszönhető.

jó

A két sármos, villogó szemű olasz egyedi ízű attraktív játékosságához kétség nem fér. Kerüljön bármilyen hétköznapi tárgy a látóterükbe, az  előbb, vagy utóbb jó eséllyel elképesztő, akár műalkotásnak is beillő mosdóvá avanzsál.

Wall-Hung-Sanitary-Fixtures-For-Small-Space-Conscious-Bathroom-Designs-homesthetics-3

Artceram-Cup-mosdó-fekete-

 

heimundbad

artceram-back-2

artceram-hall-1

1_cup_xl

03_NakedSlitta_-_Kopia

 

 

 

<< vissza