GREENBUILDING

Környezetbarát építészeti filozófia, melynek neve  GreenBuilding.

Az építészet nem csak formai tervezésből áll, hanem a kiváló életminőséget biztosító terek létrehozásából.

A fenntartható építészet legfontosabb jellemzője a környezetbarát anyagok használata.

Mi is szeretnénk bemutatni a partnereinket, akik már csatlakoztak ehhez  a filozófiához gyakorlati megoldásokkal.

Kerakoll Group

Kerakoll

2010-től tanúsítottan GreenBuilding Company a Kerakoll, hiszen a termékfejlesztés és a gyártás a GreenBuilding filozófia szerint működik. Egészségügyi  előny azoknak, akik a Kerakoll ökológiailag fenntartható, prémium minőségű anyagaival tervezett és megvalósított épületben élhetnek.

Active Ceramic

A Graniti Fiandre kőporcelán burkolóanyagok gyártási folyamata minimális környezeti behatással jár, amely során nem jön létre kidobandó selejt. A Fiandre környezettudatos mind a bányászás, mind az előállítás fázisaiban.

A Kaldewei követendő példával jár elöl - GREEN DESIGN

A KALDEWEI már több mint 90 éve jár az ökológiai fenntarthatóság útján. Anyagkezelési filozófiájának következetes megvalósításához tartozik, hogy minden 3,5 mm-es KALDEWEI acél-zománcból készült fürdőkád és zuhanytálca 100%-ban újrahasznosítható. A környezetkímélő gyártási, csomagolási, szállítási és szemételhelyezési eljárásoknak köszönhetően a KALDEWEI az első olyan német fürdőszobai termékeket gyártó cég, amely a fenntarthatóság jegyében megkapta az Építési és Környezetvédelmi Intézet Bejegyzett Egyesülettől (Institut Bauen und Umwelt e.V.) az ISO 14025 szerinti tanúsítványt.

KALDEWEI XETIS

A Zöld Építés hete 2016 szeptember 26-október 1-ig

A Magyar  Környezettudatos Építés Egyesülete szervezésében  már lehet jelentkezni a Green Walk épület bejárásokra.

A Green Walkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. Az épületeket a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők mutatják be a látogatóknak, így a résztvevők első kézből juthatnak érdekes információkhoz.

Mentés

Mentés

Mentés

<< vissza