Cersaie 2016 – II.rész

A színek évek óta egyre jobban követelik helyüket a fürdőszoba és szaniter trendben, amik az idei CERSAIE-on valami egészen elképesztő merészséggel hírdették jelenlétüket.

ArtCeram

Az újonnan megjelent, telt élénk színek teljesen átformálni látszanak az évek óta  visszafogott, semleges  árnyalatú szaniter piacot, és az eddig a burkolatok finom aláfestéseként megjelenő mosdók és wc-k most egyszerre hangsúlyos  főszereplőivé váltak a fürdőszobáknak.

ArtCeram

A selymes tapintású, és nem egyszer triviális árnyalatú darabok egyedisége, egy valódi emocionális robbanás a fürdőszobában – hiszen mi más is fejezhetné ki jobban az érzelmeket, mint a színek.

Glass Design

Hydra

Ez az izgalmas coloritás egyértelműen nyomon követhető volt a (fürdőszobai) radiátorok világában is, azzal kiegészülve, hogy a radiátorgyártók nem egy esetben lehetőséget adnak a vásárlóknak az egyedi, a RAL skála szerinti színek kiválasztására. Az attraktív design radiátorok így a lehető legigényesebb ton-in-tone harmóniát, vagy a legütősebb kontrasztokat nyújthatják a fürdőszobában.

Cordivari

ArtCeram

Cordivari

Cordivari

Glass Design

1 ArtCeram

2ArtCeram

 

 

<< vissza