Amikor a fürdőszoba határai kitágulnak

Hol vannak már a 70-80-as évek fürdőszobái, amikor a mennyezetig csempézett fürdő egyfajta fokmérője volt tulajdonosa hovatartozásának, a színeket az elképesztő kék és bordó csempék, a dekorációt pedig a falakon kétféle magasságban körbefutó csempebordűrök jelentették.

A világ azóta nagyot változott, stílusok, trendek jönnek – és mennek – de egy dolog határozottan látszik: a fürdők, csak úgy mint a konyhák, egyre nagyobbak, és egyre inkább szobaszerű megjelenést öltenek.

Ma már szinte természetes,  hogy egy igényes, “sarkaiból kiforgatott” apró panel fürdőben is megjelennek olyan dekorációs tárgyak és kiegészítők, melyek régen elképzelhetetlennek tűntek ebben a helyiségben – és akkor még nem beszéltünk a 20-30 négyzetméteres, vagy akár ettől is méretesebb nagy testvérekről…

Az igények és építészeti trendek változása, a folyamatosan megjelenő innovatív anyagok valamint a tervezők kreatív fantáziája számos lehetőséget tartogat a bevállaló(sabb) tulajdonosok számára.

Ahogy nőtt az ablakok mérete, ahogy tökéletesedett a páraelszívás rendszere, úgy jelentek  meg az innovatív tapéták, festékek, textilek, és a kárpitosbútorok a fürdőszobában. És ha mindezek már jelen vannak, miért ne lehetne festmény is a fürdőszobában?

Mivel pedig bemutatótermünkben a fürdők szobaszerű trendje egy ideje már nyomon követhető, így felkerültek palettánkra a KÁNTOR ART DESIGN  egyedi érzéseket, gondolatokat, tükröző kortárs festményei, melyekkel igazán érdemes közelebbről is megismerkedni…

ferfi-10-640x564

tterem-1-1-640x564

fiatalos-2-640x564

iroda-7-640x564

csaladi-2-640x564

<< vissza