Elektromos design radiátorok

Napjainkban egyre többen döntenek a környezettudatos fal- és mennyezetfűtés mellett, de azért előfordul, hogy   egy-egy radiátort is szeretnének elhelyezni a lakásban. Ilyenkor azonban rendszerint szembesülnek a problémával, hogy ezekben a rendszerekben csupán 30-35 °C-os meleg víz kering, ami ugye elenyészőn alacsony hőfok a radiátoros fűtéshez.

Zehnder Striane(1)

A megoldás egyszerű, ha csupán néhány fűtőtest miatt nem szeretnénk külön radiátoros fűtésrendszert kialakítani, nézzünk szét a nagy radiátor gyártók elektromosan (is) üzemeltethető termékei közt.

Zehnder2

Ezek elektromos beállítása a készülék méreteihez van igazítva, egyszerű és kényelmes  működtetését pedig egy megfelelő vezérlő egység határozza meg.

8606

ZEHNDER design radiátoraiban a kívánt hőfokot többféleképpen is beállíthatjuk. Vannak típusok, ahol vezeték nélküli infravörös jelátadón keresztül napi és heti programozással,  és vannak időzítővel ellátott kézi működtetésű típusok, ahol egy egyszűrű mozdulattal, manuálisan állíthatjuk a hőmérsékletet. Ez utóbbinál az  időzítő automatikusan kikapcsolja a készüléket az elért hőmérséklet és a kiválasztott idő után.

3_stage_zehnder-vitalo

A radiátorok az elektromos hálózatra köthetők direktben, vagy konnektoron keresztül is, de működtethetők elektromos fűtőpatronnal is.

Ha tetszik valamelyik szépség, keress minket telefonon vagy emailen!

06 1 322 1882
06 1 322 1883
06 20 474 2297
caracalla@caracalla.hu

Zehnder4

Zehnder-Group-Vitalo_1

Zehnder_Yucca_asym_4bNEWNEWNEW

 

<< vissza