Az egyenes kádak legszebb változatai

A hideg őszi-téli napok beköszöntével,  minden porcikánk vágyik az esti  forró, illatos  fürdőkre egy hívogató, kényelmes  kádban.

652b53d3-dcc2-4503-81a7-31e106d4399b-1200DURAVIT – Naho

Ma már igényeink és a rendelkezésre álló hely függvényében hatalmas kínálatból válogathatunk, forma, anyag, és tudás szempontjából egyaránt. Egyenes-, sarok-, ovális vagy kör formák, beépített vagy szabadon álló, egy vagy kétszemélyes változatok, acéllemez, vagy innovatív szintetikus alapanyagok mind fellelhetők a jó nevű, minőségi gyártók kínálatában.

conoduoTökéletes vékony élkialakítás jellemzi a KALDEWEI DuoCono kádját

A legegyszerűbb és leggyakoribb változatok még ma is az egyenes kádak, amik mostanra tökéletesen sík oldallapjaikkal, derékszögeikkel, látványos éleikkel a csúcstechnológiák attraktív reflexiói.

Elegáns, peremmel szélesedik ki a GESSI Ispa kádja, komfortját pedig a hozzá illó keresztbe fektethető lerakó  polc fokozza

Az egyenes kád elnevezés ma már nem egyéb, mint egyszerű jelzésérték, utalandó  a kád legalapvetőbb formájára, amik belső kialakítása azonban már számos esetben a jó értelemben vett  extrémitás határát súrolja.

Amennyiben adott a lehetőség, akár be süllyesztett formában is beépíthető a TEOCO Paper kádja

SQUARO-EDGE-12-Vasca-da-bagno-Villeroy-Boch-88004-rel97c50271A VILLEROV & BOCH Squaro Edge fal mellé és térbe állítható változatokban is létezik

A test formáját követő, megtámasztó, körbeölelő ívek, hajlatok, kényelmes fejtámlák, ergonomikus kapaszkodók, különböző szín- és hangterápiák, hidromasszázs funkciók, hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Tökéletes téglalap forma: DURAVIT, Naho

A méretek szintén változatos skálán mozognak, a legkisebb ülőkádaktól, a kétszemélyes, akár 2 métert is meghaladó nagyságig  bármiből válogathatunk, amit azután állíthatunk, fal mellé, vagy elhelyezhetjük a térben, szerelhetjük a kád saját oldallapjával, vagy burkolhatjuk, csempével, mozaikkal, de akár fával is, a rendelkezésünkre álló hely igényeink, álmaink, és lehetőségeink figyelembevételével.

Ha tetszik valamelyik szépség, keress minket telefonon vagy emailen!

06 1 322 1882
06 1 322 1883
06 20 474 2297
caracalla@caracalla.hu

vascamisura2Polcokkal és pihenőággyal is kombinálható a FALPER Vascamisura kádja

A Teuco Wilmotte ergonomikus belső kialakításának köszönhetően a lehető legkényelmesebb szögben támasztja a hátat

IMG_0761-e1380896343311-682x1024Belső led világítással kombinált a  KARTELL by Laufen tökéletesen szögletes kádja

 

<< vissza