Válassz tükröt a fürdőszobába

A tükör nélkülözhetetlen eleme a fürdőszoba koncepciónak, stílusa és megjelenése erőteljes hatással bír annak összképére.

Azonban az, hogy egy tükör elegáns és stílusos, még közel sem elegendő a tökéletességhez. És, hogy mitől is válik azzá, arra DURAVIT kínálata az egyik legjobb válasz. A legjobb minőségben készülő tükrei harmonizálnak minden fürdőszobához, összekapcsolják designt, a minőséget és a praktikumot – ráadásul okosak is…

1920

Az új tükör program megmutatja azokat a változatos design és funkcionális megoldásokat, amelyek  – szó szerint is – új megvilágításba helyezik mind a magán, mind a középületek, szállodák fürdőszobáit.

A koncepció három különböző változatot valósít meg. Az egyik esetben a fény a tükör felső széléről ad közvetlen megvilágítást, ami kiegészülhet egy alsó szórt fénnyel, a másik változatnál a tükör jobb és bal szélei felől érkezik a közvetlen világítás, míg a harmadik variációban egy  speciálisan kifejlesztett terelő profil biztosít egy homogén háttér világítást. Ez utóbbi esetben ajánlatos egy központi (mennyezeti)  világítást is elhelyezni a fürdőszobában, mivel itt nincs közvetlen fény, ami megvilágítaná a tükör előtt álló személyt.

A “GOOD – BETTER – BEST” elnevezés három különböző funkcionális, illetve kényelmi szintet takar. A GOOD esetében a tükör világítás(ok)  működtetése egy különálló kapcsolóval, a BETTER és BEST változatoknál a tükör alsó peremére rejtett szenzorokkal történik, amihez elég közelíteni a  kezet, hogy az bekapcsoljon. E mellett a BEST típusokat további kényelmi funkcióval, egy beépített tükörfűtéssel  is ellátták, ami a legnagyobb gőz ellenére is megakadályozza a páralecsapódást a tükrökön.

Itt olvashatsz még tükrökről:  PROFESSZIONÁLIS HANGRENDSZEREK A FÜRDŐSZOBÁBAN, EGYEDÜLÁLLÓ MOSDÓ/TÜKÖR KONCEPCIÓ

Ha tetszik valamelyik szépség, keress minket telefonon vagy emailen!

06 1 322 1882
06 1 322 1883
06 20 474 2297
caracalla@caracalla.hu

better

bes

duravit-mirror-w-80-h-70-d-34-cm-with-led-lighting-better-version--dur-lm786600000_0

best

 

<< vissza