Meleg törölköző és köntös bármikor

A fürdőszobai radiátorok egy speciális fajtája a törölközőszárító radiátor, már rég túllépet az egyszerű megjelenésen és az egyetlen funkción. A legnagyobb design radiátor gyártó cégek mint például az Antrax, Zehnder, vagy a Cordivari formákban,  színekben és funkcionális lehetőségekben évről évre újabbnál újabb lehetőségekkel rukkolnak elő.

PIOLI-ANTRAX-IT-radiators-fireplaces-241943-rel81ad6024

Design tekintetében két határozottan elkülönülő irány a mérvadó. Egyik esetben a radiátorok felülete teljesen egységes, “falszerű” míg a másik esetben a minél feltűnőbb extrém formán, és a legkülönfélébb áttöréseken van a hangsúly.

Brem-e1442432530674

antrax-radiator-ghibli-2

Az utóbbi évek szakmai vásárain rendre találkoztunk olyan megoldásokkal, amikor a fürdőszobai radiátorok megtévesztésik polc kinézetet öltöttek ráadásul a megszokott függőleges megjelenéssel  szemben, most már horizontális-, sőt nem egyszer a kettő kombinációjának formáiban is.

antrax

Előfordul, hogy a radiátor innovatív módon kerámiából készül, tökéletesen harmonizálva a fürdőszobai szaniterek anyagával.  A fürdőszoba méretétől függőn elhelyezhetünk egyet, vagy többet is belőlük, egymás mellé vagy alá, kiegészítve kisebb-nagyobb törölközőtartókkal.

the.artceram-radiatore-surf-txtimm

meneghello-paolelli-associati-artceram-surf-1-

meneghello-paolelli-associati-artceram-surf-6-

Az innovatív fürdőszobai radiátorok ideális és elegáns helyet biztosítanak a köntösöknek is, és aki bújt már finom meleg köntösbe fürdés után, azt nem igazán kell győzködni ennek létjogosultságáról.

Serie-T-4

A valódi funkcionális designnak köszönhetően nem egy esetben a még használaton kívüli tiszta törölközőket is elegánsan tárolhatjuk a radiátorok különféle fakkjaiban illetve polcain.

FLAPS

teso-towel-warmer-radiator-antrax-1

Az ugye mindenki számára természetes, hogy törölközőtartó szerelünk a mosdó mellé, de jó tudni azt is, hogy ma már léteznek olyan kis méretű és speciális formájú radiátorok, melyeket tervezőik kimondottan ezekre a helyekre szánnak, így itt is mindig száraz, meleg törölköző vár minket minden egyes kézmosás után.

CxSW5tkXgAAq6O8

Egy kiegészítőkkel szerelhető, teli tükör radiátorral – ami természetesen sosem párásodik – egyetlen darabbal három fürdőszobai funkció is megoldható.

46029_03

Vannak radiátorok amik hátsó led világításuknak köszönhetően relax hangulatot varázsolnak a fürdőszobába, vannak amik formáikkal  és anyagaikkal a klasszikus hangulatú fürdők elengedhetetlen részei, míg megint mások a bohém, vidám megjelenésükkel teremtenek valóban egyedi hangulatot. Szóval az igény valós,  kínálat óriási, ezért érdemes körbenézni, mi minden közül válogathatunk, egy finom meleg törölköző és köntös – no meg a mi kedvünkért…

1337_z_BADGE_LED_part_880_px

prodotti-121259-relf3b7822ff0f041089ee5384ccfa12f7a

1476_n_RETRO_03_560x960

termoarredo-il-design-che-riscalda_NG1

1994-antrax-gallery-08

blade

 

 

 

<< vissza