Szűrt hideg- meleg víz adagoló a konyhában

Új hideg/meleg víz adagolóval (HCWD) egészítette  a Tara Classic, Meta.02 és  Elio termékcsaládjait a Dornbracht, melyeket a közelmúltban mutatott be a kölni IMM Cologne társrendezvényén, a LivingKitchen kiállításon.

55945_01Meta 0.2

A vízadagolók igazi kényelmet nyújtanak a konyhában, hiszen mindössze néhány másodperc alatt szűrik meg a hideg-,  illetve adnak 93 fokos forró vizet. Így sem a tiszta ivóvíz, sem egy forró tea, vagy kávé nem jelent gondot többé, hangsúlyozva és támogatva a tényt, hogy a különböző konyhai funkciók különböző vízvételi módokat és megoldásokat igényelnek a konyhában.

elioElio

Kezelésük rendkívül egyszerű, a kezelő kart hátra nyomva szűrt hideg csapvizet, előre tolva pedig szűrt forró vizet kapunk. A Tara Classic vízadagolót a csaptelephez igazodó hengeres kezelőkar és magas,  karcsú kifolyó jellemzi, az Elio megjelenése hangsúlyozza a vízadagoló kerek, harmonikus formáját,  míg a Meta.02  visszafogott formával, karcsú kezelő karral és hengeres szerelvény testtel hódít. Felületük fényes króm, illetve matt platina, ami a Tara esetében mind ezek a kedvelt rózsa arany változattal is kiegészülnek, gondolván a loft, vagy mediterrán stílus kedvelőire.

55945_02Tara

Gallery_tarakitchen(1)Tara Ciprum – rózsa arany szín csaptelep

 

 

<< vissza