A legváltozatosabb mosdó design

Az ALAPE acéllemez mosdói a letisztult formavilágú, egyedi megjelenésű mosdók gyönyörű példái, melyek pontról- pontra juttatják érvényre mindazokat az előnyöket, melyekre a hagyományos, kerámia alapanyagú mosdók már nem képesek.

Alape-bútorkombináció

Az extrém nagy felületek, a rendkívül pontos méretek, az egyedülállón karakteres megjelenés, a nagyon kicsi rádiuszok, a lehető legvékonyabb formák, és a páratlanul kis súly, már önmagukban is figyelemre méltók, azonban így együtt  überelhetetlen tulajdonságai a mosdóknak.

elenamora_alape10

Ez azonban még mindig nem minden…  egyedi igény szerint bármikor,  akár egyetlen egy darab is legyártható belőlük.

4608943630

3_FB.ST600H

alape_1

7_jpg_1430120520

A prémium kategóriás ALAPE mosdók egyik sikere az alapanyag, az acéllemez porózus mentes egyedi máz kialakításában rejlik, ami a tartósság, a higiénia, és a rendkívül ellenálló karcmentes felület záloga. Mivel formavilágának alakítása szinte korlátlan lehetőségeket nyújt, így az merőben eltér a kerámia mosdók legújabb generációinak designjától is.

EB.ST700H.R_107-e1454959932982

elenamora_alape02

alape_0

Tizedmilliméter pontos méretezésük a legszebb bútor társításokat teszi lehetővé, alulról- és felülről beépíthető, valamint a ráültethető változatokban egyaránt. Az ALAPE bútorai egy olyan erős, speciális szerkezetű alapanyagból készülnek ami kizárja a víz által okozott károsodás lehetőségét a pultok felületén.  Mivel pedig ebből kifolyólag nincs szükség stabilitást és vízzárást biztosító szilikonra tömítésekre sem, nincs semmi, ami esztétikailag akár a legkisebb mértékben is csorbítaná a látványt.

UB-TA700-ALAPE-229166-vrelbfcb274c

alape-abme750-countertop-washbasin-w-75-d-375-cm-without-tap-hole-white-easy-to-clean--al-3213000000_0a

A professzionalitás további mutatója, hogy a gyár minden egyes mosdóformája az összes beépítési lehetőségben  megrendelhető, így adott esetben nem kell megalkudni sem egy más alakkal, sem egy más beépítési móddal, mi több, ez  érvényes a  szabadon álló verziókra is.

Ennek a mai változatos mosdó designnak azonban létezhet egy hátulütője is, mégpedig az, hogy a különleges formájú, “alig” vagy épp medence mélységű mosdókból a csaptelep magnyitásakor minden felé fröcsköl(het) a víz. Azonban az ALAPE mosdók esetében a gyártó minden esetben javaslatot tesz az adott mosdódesignhoz műszakilag megfelelő csaptelep magasságára, így a gyár ezt a problémát (is) teljes egészében kiküszöböli.

 

betty-blue-h

SetSize695521-Alape-1000-Above-Counter-Basin-9502688-hero-1

slide-5

 

 

<< vissza