Ismerd meg az INDA zuhanykabinjait

A fürdőszoba szegmens egyik elismert képviselője az olasz Inda, egy egyedülálló koncepciót dolgozott ki immár több mint 70 évvel ezelőtt, amikor is  a zuhanykabin, fürdőszobabútor, és kiegészítők egymásra épülő hármasára alapozta az általa meghatározott fürdőszobai irányokat.

walk-in-parete-c-6-mm-b

Exkluzív zuhanykabin megoldásai egyedi és különleges kialakítások tucatjait teszik lehetővé, melyek közül az egyik legizgalmasabb kollekció a WALK IN.  Ez valójában egy komplett program, ahol alkotó szabadság és az esztétika  sugallják a zuhany újraértelmezését,  igazodva a legkülönfélébb elvárásokhoz és az eltérő életmódokhoz. elvárásokhoz.  A WALK IN szinte láthatatlan a térben,  keretek, fogantyúk, ajtó nyitók nélkül, azáltal szabadságot, tágasságot, azonnali hozzáférést és könnyű használatot biztosítva.

Inda_Walkin8_0

Inda_Walkin_0(1)

Az AZURE változatos megjelenésével és méreteivel a keret nélküli zuhanykabinok és falak családjába tartozik, tökéletesen egyéni igényre szabható, akár két falhoz egyenesen, akár akár sarokba, L alakban kerül rögzítésre.

Inda_Azure_0

Inda_Azure_5

Inda_Azure_7

Sík zuhanytálcákhoz az egyik legszebb választás a TRENDY DESIGN kollekció, aminek megszületését a folyamatos esztétikai kutatás, illetve a modern minimalista stílus egyre növekvő térhódítása inspirálta. Tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak  a tolóajtók professzionalitására, és a részletek harmóniájára.

Inda_TrendyDesign_0(0)

Inda_TrendyDesign_3

inda-trendy-4000

A PRAIA DESIGN egyenes és félköríves kabinjait a fürdőszoba funkcionális határainak tágulása inspirálta, hiszen ahogy változtak szokásink úgy változtak a fürdőszobai terek is – az egyszerű tisztálkodás helyszínéből az egyre látványosabb, multifunkcionális wellness terek irányába.

Inda_PraiaDesign_5(1)

Inda_PraiaDesign_9(1)

Inda_PraiaDesign_0(1)

 

<< vissza