Red Dot design díjas Villeroy & Boch kollekció

A VILLEROY & BOCH prémium kategóriás újdonságát a meghökkentően szép és kifinomult ANTHEUS kollekciót leginkább a megkülönböztetően elegáns jelző illeti. A kollekció  a modern kor visszatekintője a századforduló időtlenül elegáns klasszikus stílusára.

 

Kiegyensúlyozott arányai az Art Deco ihlette geometrikus kontúrjaival és a Bauhaus puritán letisztultságával kombinálva tartós szépségű fürdőszobai kollekciót hoztak létre. A mosdó különlegesen szép megjelenését a sokszögűre csiszolt szögletes élű oldallapjainak köszönheti, ami még inkább erősíti a századfordulós jelleget.

A speciális Quaryl alapanyagból készült attraktív kádja kétféle méretben és kétféle megjelenésben létezik. Egyiküket egy káprázatosan csillogó rozsdamentes acélkeret tartja, míg a másik egy keret nélküli, mindenféle robusztusságot nélkülöző monolitikus tömb a térben. További különlegesség, hogy készül a kádaknak úgynevezett bicolor változata is, melyeknél a külső palást különböző gyári színekkel kerül gyártásra.

 

A fehér három különböző, elegáns árnyalatában kapható wc-it a legújabb DirectFlush (perem nélküli kialakítás), SupraFix (láthatatlan rögzítési rendszer), SoftClosing (lágy, hang nélküli ülőke lezáródás) és QuickRelease (ülőke eltávolítás tisztításhoz egyetlen mozdulattal) technológiai rendszerek jellemzik.

A gyűjtemény két innovatív alapanyaga, a TitanCeram és Quaryl  finoman csillogó  látványa elegáns könnyedséget visz a kollekcióba, melynek a fényes rozsdamentes acél lábakkal, a gyönyörű márvány és a valódi fa részletekkel együtt emelik az ANTHEUS-t az időtlen design legszebb példái közé. Ennek bizonyítéka pedig, hogy a gyűjtemény  idén elnyerte a világ legrangosabb design elismerését, a Red Dot Design Award 2018 díjat.

 

 

 

<< vissza