Finion, a prémium kategóriás luxus

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás jellemzi a Villeroy & Boch prémium kategóriás új fürdőszobai kollekcióját a FINION-t. A pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust viszi a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútoraival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

A híres formatervező Patrick Frey kihasználta a TitanCeram kiváló anyagtulajdonságait a Finion termékcsalád megalkotásakor.

Tíz színben elérhető alsó szekrény, három különböző típusú mosdó és háromféle kerámia szín… a számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekcióként megtervezett Finion, a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja.

A fürdőkád szintén nagyobb tervezési szabadságot biztosít a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek, megvilágításnak és igény szerinti színeknek köszönhetően, melyek segítségével a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.

A fali-WC és falibidé letisztult egyenes vonalvezetésével növeli a fürdőszoba eleganciáját. A DirectFlush technológiával ellátott perem nélküli WC rögzítését a láthatatlan SupraFix rendszer biztosítja. A SoftClosing mechanizmus lágyan és csendesen csukja a mindössze 40 mm vékony WC-ülőkét.

A bútorkoncepció a modulrendszerű polcokra, fogantyú nélkül ajtókkal ellátott szekrényekre és nyomásra nyíló fiókokra összpontosít. A levágott részletekkel rendelkező élek és szegélyek kihangsúlyozzák a magas minőségű, karcálló felületüknek köszönhetően igen robusztus és tartós polcok szembeötlő kialakítását.

A Finion egy másik kiemelkedő tagja a finom kialakítású és precíz, rendkívül vékony, mindössze 15 mm-es szegélyekkel rendelkező szabadon álló fürdőkád. Ez a monolit a legfinomabb Quaryl® anyagból készül, és lenyűgöző dizájnnal, illetve kiemelkedően magas anyagminőséggel büszkélkedik.  További különlegessége, hogy akár kétszínű kialakítással is választható, fehér belső résszel és számos színből választható külső panellel.

 

 

<< vissza