Új impulzív design – Dornbracht Vaia

Ismét egy elegáns SIEGER DESIGN, a Dornbracht újdonsága, amit idén tavasszal mutattak be az ISH-n, a VAIA csaptelep család.

Az eklektika által inspirált formái, és a különleges elegáns formavilága egyformán tökéletes részlete  a tradicionális otthonoknak és a modern fürdőszobai építészetnek, és mindenütt, ahol bátran alkalmazzák az eklektika kényes egyensúlyú stílusát.

A Vaia egyesíti a lágy, kiegyensúlyozott formai nyelvet és a magatartást, mely mindig fogékony az új iránt. Kifolyójának finomsága a tradicionális formát idézi és egyben átülteti azt egy új, nyitottabb formavilágba. Ugyanazt a hagyományőrzést sugallja a kezelők kereszt, illetve egyenes alakja, ami szépen ötvözi a geometriai formákat és a lágy kontúrokat. A rozetták elvékonyodó formája különösen harmonikus átmenetet teremt a mosdóformákhoz.

Platina és fényes króm felületekkel rendelhető, amik mellett azonban 2017 őszétől megjelenik egy új szín is, egy meglepően sötét, selymes hatású matt platina felület is.

Az új Dornbracht  termékcsalád  a mosdóhoz, bidéhez, zuhanyhoz és kádhoz  kínálja a világvezető német cégtől megszokott kreatív szabadság legmagasabb fokát.

<< vissza