3d burkolat különlegességek

A háromdimenziós, térhatású dekoratív kerámia burkolatok vonzó és dinamikus megjelenést nyújtanak az enteriőröknek, miközben ügyesen kihasználják  a fali csempékben rejlő  fény hatására megjelenő vizuális játékot.

Ma a folyamatosan fejlődő, inniovatív technológiáknak köszönhetően ma már olyan térbeli, három dimenziós kerámia burkolólapok születnek, melyek  geometrikus mintázatai, a redők, hullámok és az aszimmetrikus részletek képesek egy folytonos, fugamentesen megformált egységes falfelületet létrehozni.

Az APAVISA 3d burkolatai akár LED világítással is kombinálhatók, még inkább érvényre juttatva azok különleges látványát

A lenyűgöző, domború falakat életteli,  plasztikus szobrászati ​​hatás jellemzi, ahol a diszkrétebb, vagy karakteres  absztrakt minták,  a hullámos és geometrikus- vagy épp virág motívumok, a legszebb főszereplőivé válnak mind a magán, mind a közösségi tereknek.

Az ASCOT kollekciója az elsők közt törte meg festett felületek sík megjelenési formáit és lépett át abba a dimenzionalitásba, ami utat nyitott a plasztikus art design világába.

A VILLEROY & BOCH 3d-s burkolata újraértelmezte a téglatrendet

A 3 d kerámia falburkolat felszíne lehet matt vagy selyemfényű, mely előbbi képes akár egy bársonyos falikárpit hatását kelteni, míg utóbbi,  még  feltűnőbben emeli ki a dekoratív motívumok felszínén megtörő fények játékát miközben természetes hatásukkal, decens eleganciával karakterizálja a tereket.

A BISAZZA FROZEN GARDEN kollekciója, egy fagyos kert jégvirágait varázsolja a falra, monokróm fekete – fehér színekben. A designer  Marcel Wanders által tervezett  elegáns  gyémánt és virág formájú 3D-s mázas lapok ideálisak a minimalista terek  belső tervezéséhez

 

<< vissza