Csaptelep ikon újratöltve

Elképesztően szép négyzetes alak éles szögekkel…

Ez a GESSI 2002-ben született és azóta ikonikussá vált csaptelepe a Rettangolo, mely most a 15 éves születésnapján csodaszép újragondolt megjelenést kapott: RETTANGOLO K néven.

A Gessi ezúttal is átlépte a biztonságos komfort zónát és a megszokott formákon túlmutatva egy határozott átlós vágással megtörte, megváltoztatta a másfél évtizedes ikon eredeti sziluettjét. Ezzel az egyszerű mozdulat pedig teljesen átformálta a Rettangolo ikonikus alakját, ami nyitott állapotában immáron  egy szabályos “K” betűt formáz.

Külleme is változatos, a Gessi saját fejlesztésű Chome és Finox felületeitől indulóan, a réz, a szálcsiszolt réz, illetve fekete fém felületeken át, egészen a legkülönlegesebb, mélyfekete bársonyt idézőkő hatásig többféle variánsból is lehet válogatni.

Az eredmény pedig a szó szerint megdöbbentő – a szó legpozitívabb értelmében…  Egy mindennapos használati tárgy, ami megőrizte eredeti harmóniáját, majd egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett változásnak köszönhetően igazi műalkotássá avanzsált.

 

<< vissza