Érintés nélküli Dornbracht csaptelep

A világvezető német márka a DORNBRACHT idei újdonságainak sorát bővíti az innovatív, un. Touchfree rendszer, ami nem más, mint kényelmes vízszabályozás – érintés és  látható érzékelő nélkül.

Az aktív mozgásérzékelés alapján működő Touchfree rendszer a Dornbracht összes sorozatával kombinálható. Ez az érintésmentes és automatikus vezérlés egyrészt rendkívül kényelmes és maximálisan higiénikus, másrészt egy újabb kreatív design lehetőség a belsőépítészek a tervezők kezében.

A touchfree alkalmazások egyre nagyobb jelentőséggel bírnak mindenhol, ahol nagy számban fordulnak meg vendégek, ügyfelek – szállodákban, irodákban, tárgyakókban, vendéglátóegységekben, vagy például repülőtereken. Míg korábban ezeken a helyszíneken a mosdók mellé többnyire infravörös szenzorokkal működő csaptelepeket szereltek, mára a Dornbracht Touchfree először a világon, előtérbe hozta a nagyfrekvenciás technológiák előnyeit ezen területeken.   

A Touchfree egy olyan érzékelővel rendelkezik, amely teljesen láthatatlan a szerelvényen, és – csakúgy, mint egy mozgásérzékelő – bárhová illeszthető. Ez a  megbízható és kényelmes érzékelő automatikusan intézi a víz indítását amikor valaki közelít a mosdó felé és annak kikapcsolását ha elhagyják annak közvetlen környezetét.

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A Dornbracht Touchfree mögött álló technológia, az un.  a Touchfree eSet, amely bármelyik stílusú Dornbdracht csapteleppel kombinálható – mindegy, hogy szabadon álló,  vagy falba  szerelt, rejtett csöves csaptelepmegoldásról van szó, és természetesen minden esetben hőmérséklet-beállítással vagy anélkül szabályozva azt.

Az érzékelő legtöbb esetben mosdó alá kerül elhelyezésre, ahová  könnyen elhelyezhető és ahol láthatatlan a felhasználó számára.

A Dornbracht Touchfree sokféle módon állítható be: termikus fertőtlenítés, vízhőmérséklet szabályzás, minden az igényeknek megfelelően, ezek mellett szabályozható bekapcsolási ideje is van, ami igen hatékony környezetvédelem és energia takarékosság szempontjából, különösen akkor,  ha víztakarékos szerelvényekkel, pl: Dornbracht CL.1 együtt használják.

<< vissza