Stílusos frissítő zuhanyok

Egy zuhany reggel tökéletesen felfrissít, míg este tökéletesen megnyugtat. Mindkét érzést szeretjük, mindkét érzést igényeljük, így hát egyáltalán nem elhanyagolható a kérdés, milyen zuhanyt vásároljunk ahhoz, hogy mindezekben részünk lehessen?

Hansgrohe

Ma már az “egyszerű” kézi zuhanyok is maximálisan túlléptek az egyetlen zuhanyfunkción, és számos innovatív technológiai újítással nyújtanak a wellnesshez egyre inkább közelítő kényeztető érzést. Vannak hagyományos kézi zuhanyok és vannak olyan fix zuhanyfejek, amik ugyan még messze nem nagyméretű, esőztető, wellness fejzuhanyok közé tartoznak, de azért elérhető közelségbe hozzák annak élményét.

Samuel Hetah

A minőségi kézi, és a fix zuhanyfejek kínálatában a szögletes, kerek, modern és antik küllem minden esetben nem egy olyan kényelmi funkciót takar, ami a zuhanyzás élményét a legmagasabb minőségbe emeli.

Axor

Van, hogy egyetlen gombnyomás elegendő a kényelmi funkciók váltogatásához,  hiszen egyetlen ujjmozdulattal változtathatunk a vízsugár jellegén, attól függőn, hogy lágy nyári zápor, intenzív zivatar vagy lazító masszírozó zuhanyélményre vágyunk.

Hansgrohe

Ezt a technológiát alkalmazta az Axor a ShowerSelect termosztátok esetében is, így a zuhanyzás még komfortosabbá vált, mivel a különböző zuhanyformák (kézi- és fejzuhany) közt tetszés szerint akár másodpercenként is, mindössze egy apró gombnyomással váltogathatunk.

A kézi zuhanyok rögzíthetők, apró, szinte láthatatlan tartótüskékre, csúszó rudakra, csak úgy, mint a hozzájuk tartozó fix zuhanyfejek, melyek önmagukban mennyezetre és oldalfalakra is szerelhetők, de léteznek a kettő együttes kombinációi is. Az igazi luxust pedig a kimagasló design és minőség mellett az olyan legkülönfélébb funkcionális luxusrészletek jelentik, mint a vízkőtlenítő funkció, a beépített világítás, a vízélmények variálása, vagy a lerakópolcok beépítése a zuhanyszettekbe.

Axor

Samuel Heath

Axor

 Dornbracht

Gessi

 Dornbracht

 

Hansgrohe

Gessi 

Axor

Samuel Heath

<< vissza