Laminam -prémium kategória, grandiózus méretek

A kerámia mindig is értékes anyagnak számított, hiszen fagy- és hőálló, természetes, és könnyű tisztán tartani. A Laminam célja olyan nagyméretű kerámialapok létrehozása, melyek vékonyak, könnyedek, ugyanakkor ellenállnak a folyamatos használatnak és az időjárási viszontagságoknak.

A Laminamnál minden a nyersanyagok és technológiák hosszas tanulmányozásával kezdődött, ezt a folyamatot egészítették ki az aktuális építészeti igényekre alapozott innovatív ötletek, s ennek köszönhetően született meg a gondolat, miszerint a gyár kifejezetten a nagy méretű kerámia burkolólapok gyártására specializálódjon.

A nagy formátumú lapok vastagsága mindössze 3 és 20mm között mozog, méretüket tekintve pedig 1000x3000mm-től egészen az 1600x3200mm-ig terjedhetnek. A Laminam grandiózus, technológiailag sokoldalú kerámialapjai a hagyományos burkolatokhoz viszonyítva sokkal több lehetőséget kínálnak a belső és külső terek megjelenésének esztétikus kialakítására.

A cég mindemellett tudatos gyártási stratégiát alakított ki, mely egy környezetkímélő gyártást eredményez. Természetes nyersanyagok, fenntartható technológiák és az újrahasznosítás a három alappillére a vállalat környezettudatos programjának.

A Laminam tervezőinek és grafikusainak köszönhetően folyamatosan új textúrákkal és színekkel bővül a termékskála, ezek a fejlesztések pedig olyan anyagok tanulmányozásán alapszanak, mint például a Carrara-i márvány.
Ezek az óriás lapok sokféleképpen felhasználhatóak: épületek homlokzatának vagy belső terek burkolására, de akár bútorok kialakítására is maximálisan alkalmasak. Egy biztos, ha ezt a burkolatot választjuk otthonunkba, határt csak a fantáziánk szabhat nekünk.

<< vissza