Regenerálódás a szabadban

A vizes terápiákat, főként a meleg víz és a mélymasszázs hatását ötvöző módszereket már évszázadok óta használják a gyógyászatban szerte a világon. A pezsgőfürdőben a hő, a felhajtóerő és a masszázs hatásai ötvöződnek egymással, mely megteremti a hatékony stressz-oldás első lényegi elemét – a hidroterápiát.  A hidroterápia  akkor lehet igazán hatékony, ha a mélynyomásos masszázs mellett a medence rendelkezik pezsgőfürdő funkcióval is.

Ma Európa számos vezető kád gyártójának kínálatában, megtalálni a kültéri masszázsmedencék, más néven a kerti spa-k kínálatát is, ezzel téve teljesé portfóliójuk relaxációs szegmensét.

Az iF Design Awards 2015 díjas VILLEROY & BOCH  új Just Silence pezsgőfürdőjének kubus formájú minimalista kialakítása üde színfolt a régebbi gömbölyűbb megjelenésű modellek közt.

Egyedülálló, szabadalmaztatott JetPak ™ II technológiának köszönhetően a kádak számos masszázs funkcióval rendelkeznek az egyedi igényekhez igazítható  pihenési élményért. A Silence spa medence egy rugalmas wellness megoldás, melynek medencetér ülései és az azokon elhelyezett masszírozó fúvókák tökéletesen igazodnak az emberi test anatómiai felépítéséhez, azáltal hatva annak reflexpontjaira a hatékony lazítás eléréséért.

Szabályos egyenes, geometrikus vonalvezetése a legideálisabb formában, a legtöbb ülőhely kialakítását biztosítja 3 és 5 személyes változatban, ülő- és fekvő pozíciókban, kényelmes nyakpárnákkal kombinálva.
Speciális cserélhető JetPaks ™ háttámlái egyéni masszázsra alkalmasak, háttér világítású érintőképernyős panelje a kényelmes vezérlést, megvilágított vízesése a vizuális-, bluetooth kapcsolatos opcionális sztereó rendszere pedig az audio élményt szolgálja.

Nyugágy, wellnessforrás,  szundikáló és napozó ágy a szabadban… ez a DURAVIT SUNDECK masszázskádja az EOS Design tervezésében.

A fürdőszobában, a nappaliban, teraszon és kertben egyaránt használható kétszemélyes kismedence különlegessége az egyedül álló módon, harmonikaszerűen hajtogatható borítása, ami a víz melegen tartása mellett saját henger alakú fejpárnával kombinált kényelmes pihenőhelyként is szolgál.

Power, Relax és Emotion funkcióit a legújabb Durapearl többfunkciós fúvókák biztosítják,  amik víz, levegő vagy a kettő kombinációjának befúvásával hozzák létre a finom lazító masszázs nagy buborékjait. “Power” rendszere a váll- és nyakizmok lazítását szolgálja, nagy méretű fúvókák erőteljes sugárhullám-masszázst nyújtsanak, a kád oldalán elhelyezett fúvókák állítható intenzitással, különböző izomcsoportokra irányulnak, míg további tíz fúvóka-készlete enyhén forgó masszázst kínál a lábak és a hát számára.

Rozsdamentes acél fúvókái fehér és króm színekben léteznek, programozható színes víz alatti LED világítása vízálló távirányítóval vezérelhető, a beállításokat beépített vezérlőpanel irányítja, külső burkolata pedig valódi fa, illetve szintetikus fadekorációval egyaránt kérhető.

Ha a kádat rövidebb ideig nem használják, akkor energiatakarékos módba-, ha pedig hosszabb ideig, akkor un. készenléti üzemmódba kapcsolható. Ezen időszakok alatt  álló víz  egy kétkomponensű fertőtlenítő rendszer segítségével, automatikusan fertőtlenítődik. Szűrője a nagyobb részecskéket, a port és homokot távolítja el, ózongenerátora pedig a hatékony fertőtlenítésről gondoskodik.

 

<< vissza