Caracalla Design Days Szakmai Programja

 

ÖTÖDIK ALKALOMMAL KERÜL MEGRENDEZÉSRE A CARACALLA DESIGN DAYS,
A BELSŐÉPÍTÉSZ-SZAKMA EGYEDÜLÁLLÓ DESIGN KIÁLLÍTÁSA
AZ IPARMŰVÉSZETI MÚZEUMBAN

 

 

Az előző évek sikerein felbuzdulva 2017. október 5-7. között megrendezésre kerül a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a Caracalla Design Days. Idén új helyszín, az Iparművészeti Múzeum ad otthont a háromnapos rendezvénynek, amely lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és design-márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.

 

Kiállító partnerek:

Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch

 

A neves hazai belsőépítész, Bogár Róbert által megálmodott, egyedülálló vizuális élményt nyújtó és évről évre más-más stílusú enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált.

 

A kiállításhoz kapcsolódó szakmai program idén ismét kétnapos, amelyen 20 hazai és nemzetközi előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a lakberendezés és az építészet számos izgalmas területét érintve.

A Caracalla Design Days csatlakozott a DESIGN HÉT BUDAPEST rendezvénysorozathoz, melynek az idei fővendége, az angol sztárdesigner, Michael Anastassiades is előadást tart az első szakmai napon, október 5-én.

 

A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szakmai előadásokra jelentkezők ingyenesen tekinthetik meg a Caracalla Design Days 2017 kiállítást is. Érdemes minél előbb jelentkezni az eseményre, mert helyeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezés sorrendjében.

 

Helyszín:                            Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37.

Időpont:                            2017. október 5-7. 10.00-18.00

Szakmai napok:                             2017. október 5-6. 10.00-18.00

Jelentkezés:                      regisztracio@caracalla.hu

Az emailben kérjük, jelezzétek, hogy melyik napra szeretnétek regisztrálni
(október 5., 6. vagy mindkettő)

A program letölthető: Szakmai eloadások programja 10.05-06

 

Mentés

Mentés

Mentés

<< vissza