Cersaie 2017 – Panaria / Trilogy

A PANARIA idén több újdonsággal és érdekességgel is megjelent a kiállításon, többek közt a TRILOGY, a HORIZONT és a CHIC WOOD sorozatokkal.

A TRILOGY neve valójában egy utalás, hiszen az olasz cég, három különböző formációt ölelt fel a kollekció létrehozásához: 5,5 illetve 10 mm vastagságú gres porcelán alap-, valamint a velük harmonizáló dekorációs lapok alkotják a gyűjtemény egészét. Ez a megoldás lehetővé tette, az enteriőr és exteriőr környezetben egyaránt ugyanaz a stílus és design köszönjön vissza, mindegy hogy a kollekció beltéri burkolatairól, dekorációs részleteiről, terasz, vagy épp átszellőztetett homlokzatrendszereiről van szó.

A burkolat design kiindulópontjaként a legnépszerűbb márványtípusokat választották, a calacattát, az onixot, a botticinot és a pulpist. Előállításukhoz kizárólag a legmagasabb minőségű ásványokat használták, melyek a mintáknak különleges mélységet és kivételes fényességet adtak.

A TRILOGY sorozat csempei öt természetes színben kapható.

CALACATTA – meleg fehér színe és rajzolata ma talán a legnépszerűbb árnyalat és minta  a világ összes piacán.

ONIX LIGHT  – világos bézs színével és könnyű márvány textúrával a feltűnő eleganciájú vonulatot képviseli.

MOON BEIGE – klasszikus márványmintás és klasszikus bézs színű.

SANDY GREY – világosszürke márványmintázatát határozott markáns rajzolat szövi át.

SKY SMOKE – attraktív mély, szürkésbarna árnyalatban jelenik meg.

Calacatta

Onix Light

Moon Beige

Sandy Grey

Sky Smoke

Egy olyan időszakban, amikor a legtöbb gyár – leginkább gazdasági megfontolásból – minimálisra szorítja dekorcsempe gyártást, addig a PANARIA TRILOGY gyűjteményét egy nagyon széles dekoratív vonallal bocsátotta ki, a mozaik és patchwork mintáktól kezdődően egész a 3d-s változatokig.

Mosaico Optic Lux

Mosaico Mosaico Optic Lux

Glamour Mix

Mosaico Freccia

Fusion

Jewell (balra)

Curl

Swing

 

 

 

 

<< vissza