A Caracalla Design Days 2017 margójára

Három napon keresztül minden a fürdőszobai és konyhai újdonságokról és designtermékekről szólt az Iparművészeti Múzeumban!

 

Október 4-én ünnepélyes keretek között került megnyitásra a Caracalla Design Days, mely esemény ötödjére került megrendezésre. Idén egy impozáns helyszínre, az Iparművészeti Múzeumba költözött a kiállítás, mely az aktuális fürdőszoba- és konyhatrendeket mutatta be, lélegzetelállító és grandiózus környezetben.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is Bogár Róbert belsőépítész álmodta meg a kiállítás fényűző, szemet gyönyörködtető és páratlan látványvilágát, mely ezúttal is egyedülálló vizuális élményt nyújtott. Az est házigazdája idén is Petrovics-Mérei Andrea műsorvezető volt, aki Csurgó Ágnessel, a Caracalla Fürdőszobastúdió tulajdonosával közösen mutatta be a közel 450 meghívott vendégnek a kiállítást.

Bogár Róbert, Petrovics-Mérei Andrea és Csurgó Ágnes megnyitják a kiállítást

A rendezvény idén csatlakozott a Design Hét Budapest rendezvénysorozathoz, s ennek köszönhetően vendégül láthattuk az esemény sztárdesignerét Michael Anastassiadest, aki a két napos szakmai programunk egyik legérdekesebb előadását tartotta az Iparművészeti Múzeumban. A ciprusi születésű designeren kívül még 19 előadást hallgathattunk meg a szakmai napokon. Köszönjük előadóinknak a csodálatos prezentációkat, melyek rengeteg újdonságot és érdekességet tártak fel a lakberendezőknek, építészeknek, belsőéptészeknek, diákoknak és érdeklődőknek.

Michael Anastassiades

Kiállító partnereink: Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch

Köszönettel tartozunk kiállítóinknak, és a több száz érdeklődőnek, akik ellátogattak a kiállításra!

<< vissza