A FALPER különleges mosdó formái

Szoborszerű szépségek, szinte már műtárgyként megjelenő plasztikus alkotások a fürdőszobában… Valahogy így lehetne legtalálóbban jellemezni az olasz FALPER különleges, organikus formavilágú mosdóit, melyek vitán felüli, hatásos fókuszát képezik az elegáns, egyedi fürdőszobáknak. Mindegy, hogy szabadon álló, vagy pultra ültetett mosdótál változatokról van szó, a FALPER mindig tudja hogyan játsszon, csábítson és inspiráljon a formákkal…

WING – design: Ludovico Lombard

Ezyel a mosdóval egy igazi ikon született az olasz cég portfóliójában. Mint egy óriás madár kecsesen kiterjesztett szárnya, úgy lebeg a mosdó a falon. A speciális Cristalplant alapanyagnak köszönhetően páratlanul szép esztétikával ível, mely pozitív és negatív ívek gyönyörűen kihangsúlyozzák az egészen vékony kialakítású peremet, a közel 180 centiméter hosszúságú mosdón.

HANDMADE – design: Michael Schmidt

Szabadon álló, és pultra ültethető mély, dézsa jellegű változatokban létezik, melynek jellegzetességét, a nevében is hordozott kézműves jelleg adja. Mintha ebben a percben került volna le a fazekaskorongról, külső palástján a jellegzetes vízszintes rovátkákkal, ami rafinált ellentétben áll tükörsima belső felületével.

LEVEL – design: Naghi Habib

A gyűjtemény átformálta a fürdőszobát, hiszen többféle méretű és konfigurálási lehetőséget biztosít. A designban  és méretben kiegyensúlyozott LEVEL egy  kiemelkedő minőségű, innovatív részlet otthoni vagy épp  szállodai környezetben egyaránt. 

CONTROSTAMPO – design: Dario Gaudio + Vittorio Venezia

Ha ennyi szubjektivitás megengedhető, személyes kedvenc… és valószínű sok mindenki másé is lehet, aki loft design szerelmese.  Kortárs designját egyértelműen az ipari tárgyak formanyelve inspirálta, mellyel újraértelmezi és hűen reprodukálja az autentikus ipari környezet fürdőszobájának egyik megkerülhetetlen darabját. Rozsdás corten acél jellegű, és matt fehér felülettel egyaránt létezik, formájából kifolyólag pedig mindkét változat tökéletes választás a jellegzetes indusztriális jegyekkel bíró környezetbe.

 

<< vissza