Ami már több, mint radiátor

Innovatív design,  kiemelkedő műszaki  tartalom és szerteágazó funkcionalitás… ezek jellemzik a mai korszerű radiátorokat, így manapság már nem jelent problémát bármilyen helyiségbe, bármilyen stílusban és bármilyen formában megtalálni a legszebb fűtőtesteket.

Antrax – Android

Ezek a formatervezett radiátorok mint szoborszerű műalkotások jelennek meg és dominálnak a térben, melyben egyszeri és megismételhetetlen attraktív eleganciát árasztanak.

Caleido – Book and Booklet

Olyan fűtőtestek ezek, amik az alapvető funkciójuk mellett  fogasként, lerakópolcként, tükörként, képként, de akár térelválasztóként is rendezik a tereket.

Zehnder – Subway

Caleido

Látványuk meghatározó,ugyanakkor alkalmazkodó, hol szigorúan geometrikus, hol lágyan ívelő, hol 3d-s, hol lendületesen organikus. Aki önmagában nem elégszik meg ezeknek a ma már valóban merőben új szemléletet tükröző radiátoroknak az önmagukban is különleges formáival, az tovább fokozhatja látványukat a most oly annyira divatos rejtett led világításokkal is.

Brem

Antrax

Színeik tekintetében rendkívül rugalmasak, hiszen számtalan esetben válogathatunk a szűknek cseppet sem mondható a RAL skála színeiből, legtöbbjük létezik vertikális és horizontális változatban, és természetesen kaphatók meleg vizes fűtés- illetve elektromos rendszerre köthető lehetőségekben.

Caleido – Rude

Caleido

Antrax

Brem

Megjelenésük tökéletes, minden szemet bántó részlettől mentes,  mivel szerelvényeik a termosztatikus szelepek stb. a gondos tervezésnek és a perfect designnak köszönhetően a radiátorokba integrálódva,  szinte láthatatlanná válnak a fűtőtest mögött.

Antrax – Pioli

Zehnder – Charleston

 

Antrax – Loft

<< vissza