Tone in tone burkolat újdonság

A Graniti Fiandre újdonsága, a MUSA+ kollekció a beton- illetve a betonba nyomott textil hatással gazdagította a vezető olasz gyár portfólióját, melyekkel a különféle dekor-falak válthatók ki azonos érzést és hangulatot nyújtó magas minőségű porcelán lapokkal.

A MUSA + nem más, mint művészet,  inspiráció a pillanat ösztönzésére, a pillanat emlékére, egy egyedi, vakolat hatású textúra játék, könnyed textil felhangokkal.  A burkolólapok egy semleges szín tartományban, ötféle árnyalatban, és 15 különböző, egymással tökéletesen kombinálható, moduláris méretben készülnek.

Ezek az alapvető neutrális árnyalatok nagyban hozzájárulnak ahhoz,  hogy a MUSA+ túllépjen a hagyományos lerakási módokon és kiaknázza a tone in tone -ban rejlő ritka eleganciát és abszolút eredetiséget a valóban egyedi kombinációk kialakításához. A négyzet és téglalap alakok, a gyémánt és hatszög formák, a minták, textúrák és változatos (matt, félfényes és fényes ) felületek, mind hozzájárulnak a kollekció páratlan sikeréhez.

A gyűjtemény slusszpoénja az az izgalmas kreatív lehetőség amit a formák generálnak, hiszen a MUSA bármelyik színéből készíthető  hexagon alak is, ami amellett, hogy az építészek által kedvelt és legstabilabb burkolólap forma, egyben napjaink egyik legdivatosabb burkolólap formája is.

 

<< vissza